Masajul anticelulitic
-
0 0Buna, fetelor! Vreau sa incep sa fac masaj anticelulitic, pt ca a aparut dusmanul si nu vreau sa il las sa ma invadeze
As vrea sa imi spuneti si mie cam cat de des trebuie facut, ce durata trebuie sa aibe o sedinta...ma refer la un masaj profesional. Si inca ceva. Cele care ati facut deja masaj, cam dupa cata vreme/sedinte au aparut rezultatele? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Pupicei
-
Sa incerc sa le iau in ordine intrebarile tale,o sedinta are 50 min,se lucreaza exclusiv pe partea de spate picioar,fesier,fata picior si burtica,asta ca prin miscarea de framintare sa se ajute corpul sa elimine surplusul de grasime ce formeaza celulita,ci timp depinde in ce stadiu este,1/2/3sau4 si de regimul tau de viata, adica ce maninci si cit de mult stai jos de obicei si inca ceva uneori este genetica,deci poti fi foarte slaba si sa ai celulita.
-
DA, Vanda dauneaza, eu la salon nu recomand decit max. trei pe sapatamina si intre ele o hidratare corespunzatoare cel putin 2l de apa pe zi,poti face alte tipuri de tratamente, electro,starvac, masaj intre impachetari sau in aceeasi zi dar cu o pauza de minim o zi intre impachetari.Orice impachetare care are si patura termica merge pe detoxifiere prin transpiratie si corpul nostru este alcatuit din apr.80% apa care este necesara tuturor functiilor de la nivel celular la cel al organelor interne,acum tu produci un dezechilibru major al acestor functii, efectul este de slabire dar cu ce cost,sanatatea ta pe termen lung.
-
Dragele mele,daca nu este bine sa faci in fiecare zi impachetari,atunci mie de ce nu mi-au zis de la salon?Eu am facut 12 sedinte ,una dupa alta,in prima faza,s-a vazut ceva dar la a doua tura de sedinte nu am avut nici un rezultat.Oare de ce?Se schimbase si tipa care facea vacuum...oare conteaza.
-
Draga mea ,daca nu vrei sa slabesti ,de ce faci impachetari?Impachetarile sunt pt eliminarea toxinelor cu ajutorul transpiratiei,refacerea epidermei ,pt tratarea vergeturilor si sunt bune inainte de masaj sau starvac ca inceput de tratament,asa se lucreaza mai bine pt slabit si celulita.Pt tonifiere faci sport sau electrostimulare.Sau tratamente soc cu firmalia,crema de intarire prin masaj.
-
bim73, indraznesc sa te contrazic: masajul se face inainte de impachetari si nu invers. si e destul de logic de ce: toxinele si depozitele adipoase disponibilizate prin masaj sunt scoase afara la impachetari. Dar impachetari nu trebuie sa insemne intotdeauna transpiratie sau cel putin efectul unor impachetari bune nu ramane aici. Ceaiul verde este foarte bun pentru slabire pentru ca arde grasimile (la fel ca si cafeaua si teobromina din caca
; algele sunt bune pentru drenaj deci pentru celulita provocata de retentia de apa; portocalele, kiwi, menta sunt bune pentru tonifiere si namolul pentru detofixiere. -
kaadijham - de unde ai atata informatie
ma poti ajuta si pe mine cu niste raspunsuri? poate te pricepi. cum este posibil ca dupa o cina copioasa sau mancat noaptea la nunta..sa zicem ,se vede la cantar deja a 2 a zi un kil in plus.este posibil sa te ingrasi atat de repede ? si invers, daca nu mananc de cina iar se vede a doua zi la cantar, tot un kg minus sau dupa un weekend 2kg +, unde eu de fapt nu am mancat exagerat ci doar normal.care este explicatia?