cura cu struguri!

•  
    • 3 mesaje
    18 Sep 2007, 20:43
    0 0
    buna fetele!in primul rand multumesc pt rapunsurile la intrebarea mea cu limfedemul!acu as vrea sa stiu daca ati incercat careva dintre voi cura cu struguri....din cate am inteles 5 zile numa struguri,iar efectele sunt multe,si toate benifice printre care si slabitul!astept orice detaliu,sfat!
  •  
    • 298 mesaje
    19 Sep 2007, 13:41
    0 0
    iubita,eu mananc de o luna seara numai struguri si am slabit umpic!acum nu stiu ce sa zic,nu am tinut cura numai cu struguri fara alte alimente dar eu cred ca e bine,iti purifici organismul si cred ca si pt.slabit sunt buni!
  •  
    • 3 mesaje
    19 Sep 2007, 21:06
    0 0
    din cate am auzit e bine,dar mi-e tare greu cu prima zi,tot ajung seara pe la 5 sa ma las,si nu stiu cum sa nu mai renunt asa de usor sincer!!cica beneficiile sunt multe si rau nu are cum sa iti faca ,ma gandesc daca stam si analizam proprietatile strugurilor!nah intotdeauna intr-o dieta lipsa zaharului creeaza probleme si asa mai departe,as vrea sa am ambitie sa tin macar 3 zile daca nu 5 zile!!?
  •  
    • 1025 mesaje
    21 Sep 2007, 21:39
    0 0
    ce ajuta foarte mult pt ca sa ne putem abtine de la mancarurile interzise, cel putin pe mine ma ajuta faptul ca beau mult ceai cald (fara zahar), si mai ales ceai pe stomacul gol...nu conteaza neaparat ce fel de ceai..