cine a auzit de herbalife?

•  
    • 6 mesaje
    16 Sep 2007, 22:28
    0 0
    dragelor,va rog din suflet,daca este vreo una dintre voi care a folosit HERBALIFE sa ia legatura cu mine.am nevoie de o persoana care a testat produsul si ma poate lamuri si pe mine odata.multumesc anticipat celei care imi va veni in ajtor!
  •  
    • 6 mesaje
    17 Sep 2007, 08:36
    0 0
    chiar nimeni nu a auzit de chestia asta???????
  •  
    • 298 mesaje
    17 Sep 2007, 08:41
    0 0
    nu vrem sa mai auzim de herbalife!!!
  •  
    • 16 mesaje
    17 Sep 2007, 08:43
    0 0
    Buna Diana, eu nu am folosit Herbal Life dar am auzit ci chiar mai mult am o colega de facultate care a folosit si chiar e si distribuitor...rezultatele s-au vazut,s-a apucat de anul trecut din decembrie si pana anul asta in vara a slabit mai mult de 25kg(in vacanta nu am vazut-o si nici nu am mai vb cu ea)Ce pot sa-ti mai spun, tot de la ea stiu,ca e destul de costisitor,dar daca vrei, da-mi un private si iti dau adresa ei de messenger. Acum depinde si in ce oras esti,dar daca nu te poate rezolva ea, te poate pune in legatura cu cineva..Multa bafta!!
  •  
    • 83 mesaje
    17 Sep 2007, 10:10
    0 0
    Mama a folosit si a slabit vreo 20 de kg insa s-a ingrasat la loc.Poti sa intri pe site-ul lor ca sa afli mai multe detalii.Mai era un topic si toate fetele se plangeau ca dupa ce au terminat cura s-au ingrasat si mai mult. Eu sincer cred ca nu merita. Mai bine incepi un regim de viata sanatos care sa includa si sport.
  •  
    • 2191 mesaje
    17 Sep 2007, 13:58
    0 0
    asta e problema cu herbalife (si cu toate pastilele pt slabit in general)..pe moment slabesti..si zici wow,ce pastile miraculoase..si dupa un timp,te ingrasi mai mult..