La cat luati ultima masa?

•  
    • 175 mesaje
    12 Sep 2007, 09:39
    0 0
    Sunt curioasa cate dintre voi , pot respecta recomandarea nustritionistilor de a lua ultima masa , in jurul orei 18-20?As spune ca pentru mine asta este modul in care mi-am pastrat o greutate constanta in ultimii ani, nici n-am fost plinuta vreodata.Sunt miniona si 1 kg in plus se vede.Mi-am impus un program micul dejun cel mai consistent si ultima masa o iau pe la ora 18.Desi in ultimul timp e pe la ora 16 ,ca orice fata mai gasesc ca ar fi bine sa mai dau jos vreo 2 kg.Pot sa va spun ca n-am tinut niciodata regim , imi permit sa mananc mai mult decat salate cu gratare.Mananc normal , doar ca am exclus apa minerala , sucuri acidulate , dulciuri nu din cele pacatoase si cu masura, carne mai rar sincer nici nu ma dau in vant dupa ea asa tare si de paine ma lipsesc de cele mai multe ori.
    As vrea sa subliniez ca nu e nevoie de regimuri complicate si sa te imfometezi ca sa arati bine.E nevoie de niste obiceiuri alimentare sanatoase adaptate tie.
  •  
    • 156 mesaje
    12 Sep 2007, 10:35
    0 0
    Nu toti nutritionistii recomanda chestia asta. Al meu mi-a zis sa nu ma culc cu senzatia de foame si sa mananc (daca pot) cu 2 ore inainte de a ma culca si asta ca sa fie somnul linistit sa nu stea corpul sa digere.
    La mine ultima masa, in mod constant, este intre 21-22:30 si cam cu o ora inainte de a ma culca mananc migdale crude (mai ales cand da frigul).
  •  
    • 23 mesaje
    12 Sep 2007, 12:04
    0 0
    Si mie mi-a zis nutritionistul sa iau ultima masa cu 3-4 ore inainte de a dormi si sa contina mancare usoara.De obicei mananc ultima data pe la ora 8 seara, pentru ca nu ma culc mai repede de ora 12.