cum pot scapa de pofta de dulciuri?

•  
    • 9 mesaje
    11 Sep 2007, 21:30
    0 0
    pot sa va spun ca in materie de diete sint aproape de nota 10.
    dieta mea preferata este cea pe grupe,avind grupa 0.
    ma simt bine, dar totusi exista aceasta pofta de dulce.
    la 3 zile, imi vine sa tropai dupa acest dulce.are o ora fxa.15-17.daca sar de aceasta perioada este ok.
    pupici.
  •  
    • 260 mesaje
    11 Sep 2007, 22:18
    0 0
    tabletele cu crom sunt bune pt problema ta.le gasesti de la diverse firme. cromul inhiba pofta de dulce.
  •  
    • 1555 mesaje
    11 Sep 2007, 23:13
    0 0
    mariy dar este normal sa mananci Si ceva dulce ... dc nu in fiecare zi (sunt permise 2 tablete de ciocolata neagra) macar la 2 zile .. o viatza ai, asta nu inseamna sa bagi la greu, dar sa'ti faci si poftele din cand in cand
  •  
    • 187 mesaje
    11 Sep 2007, 23:34
    0 0
    o data si o data tot vei manca si dulciuri si daca iti dezobisnuiesti corpul de ele vei avea parte de efectul yoyo
    cel mai bine e sa mananci cate putin din toate sau...azi mananc x asa ca nu mai mananc si y.o las pt maine.

chiar daca nu e un lucru placut,sa numeri caloriile pe care le mananci e cel mai productiv
  •  
    • 556 mesaje
    12 Sep 2007, 00:39
    0 0
    iti faci pofta si daca vrei neaparat poti sa mananci niste fasole verde fiidca are calorii negative
  •  
    • 9 mesaje
    12 Sep 2007, 10:06
    0 0
    multumesc mult fetelor, chiar m-ati incurajat.
    stii, la fasole verde nu m-am gindit, varianta pe care o alegeam era morcovul crud.
    am emotii, sper sa reusesc sa slabesc odata si odata, fac 40 de ani in decembrie, si imi doresc sa fiu alta.
    la trup.
    multumesc inc odata si pupici.
    voi incerca si cu crom, dar sint atitea oferte...
    care firma este cea mai buna?
    pupici.
  •  
    • 1562 mesaje
    12 Sep 2007, 14:40
    0 0
    poti incerca de la wallmark.