Reductil...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
8 Sep 2007, 22:490 0buna fetelor!
stiu ca-s n topicuri deschise pe tema lui, insa astazi, la o farmacie din orasul meu, am zarit in vitrina super oferta la Reductil: o cutie cu 78.9 RON si primesti una GRATIS...mai sa fie...
eu care sunt (inca) in cautarea unei minuni (care nu va veni fara efort), am cerut repede prospectul...iar la reactii adverse erau notate cateva chestiuni care m-au facut sa uit si de oferta si de kg la care trebuie sa renunt...
actioneaza asupra creierului, inducand senzatia de satietate si transmitand stomacului mesajul acesta? ... scria ca pot sa apara insomnii, tahicardie, ameteli, simptome de voma and so on...
l-a folosit cineva? a dat rezultate? voi ce parere aveti? -
8 Sep 2007, 22:51La ce farmacie? Cunosc persoane care au slabit luand aceste pastile. Eu am mai deschis acest subiect
. Au slabit acele persoane, au avut in primele zile unele mici probleme, dar...apoi totul a intrat in normal. -
8 Sep 2007, 23:03eu sunt din Pitesti... farmacia este una micuta, nu ceva gen Sensiblu sau Help Net sau mai stiu eu...
daca nu esti departe de Pitesti, te invit sa-ti cumperi Reductil
-
8 Sep 2007, 23:55Am intrebat din curiozitate pt. k am mai auzit de aceasta oferta, dar... Am crezut k e vreo farmacie mai mare. In orice caz... inainte de a lua Reductil trebuie sa consulti un medic
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness