l-carnitina

•  
    • 20 mesaje
    6 Sep 2007, 15:35
    0 0
    Buna evelor...am citit de curand ca l-carnitina este buna in curele de slabire...a luat cineva pana acum???
  •  
    • 86 mesaje
    6 Sep 2007, 17:53
    0 0
    da,ajuta foarte mult l-carnitina,dar numai combinata cu sportul si un pic de dieta
  •  
    • 215 mesaje
    6 Sep 2007, 21:22
    0 0
    si eu am luat dar doar un tub din acela de pastile care avea vreo 100 comprimate.
    am luat 2/zi inainte de antrenament si chiar a dat rezultate...dar la cat sunt eu de lenesa...m-am lasat(
    si acu' imi pare rau dar mi-am promis ca de acum intr-o luna cand tre' sa ia sotu' permisu' ,incep si eu sala ca nu ma mai suport)am doar 19 ani si o celulita pe mn ca la o baba((grasa nu sunt asa imbracata dar cand dau jos ismenele de pe mn sunt VARZA
  •  
    • 133 mesaje
    6 Sep 2007, 22:28
    0 0
    Am luat si eu carnitina , niste plicuri cu praf care se dizolvau in apa.Le luam seara inainte de culcare, dar la mine nu am vazut rezultate.
    Bine, nici regim nu tineam nici miscare nu faceam, dar am abandonat.
    O sa iau cand ma pun pe sport
  •  
    • 86 mesaje
    6 Sep 2007, 23:41
    0 0
    in lod de plicurile alea sau pastile,incercati aminoacizii cu l-carnitina.se gasesc in IDM,e un stand la parter cu produse de gen.costa vreo 60 ron.pe mine m-au ajutat enorm,dar,repet,numai in combinatie cu sportul