Accepta-te asa cum esti!

•  
    • 3 mesaje
    6 Sep 2007, 13:00
    0 0
    Daca iti doresti sa ai o silueta de invidiat si sa arati ca marile staruri, primul pas este sa te accepti asa cum esti. Daca ai trecut de aceasta etapa, lucrurile sunt mai simple: manacare sanatoasa si fitness sau aerobic. Bafta!
  •  
    • 540 mesaje
    6 Sep 2007, 14:24
    0 0
    Asta e tare!
    Pai daca te accepti asa cum esti de ce sa mai vrei sa devii ca un mare star?!?!
  •  
    • 125 mesaje
    6 Sep 2007, 14:41
    0 0
    Si cum propui sa facem asta?De cele mai multe ori vrei sa slabsti tocmai din cauza ca nu te accepti asa cum esti si chiar si dupa ce ai slabit problema ramane aceeasi.(Da si solutii daca tot ai deschis subiectul)
  •  
    • 40 mesaje
    6 Sep 2007, 16:10
    0 0
    Eu stiam ca trebuie sa te accepti indiferent cum esti,dar daca e asa de ce sa mai slabesc?Noi slabim pentru ca nu ne comvine cum aratam...
  •  
    • 6273 mesaje
    8 Sep 2007, 12:11
    0 0
    Daca m-as accepta asa cum sunt acum 80kg la 1.73cm nu as mai bea apa plata cu lamaie si as bea dreaq intruna cocacola si as baga in mine tot ce nimeresc.
  •  
    • 1761 mesaje
    8 Sep 2007, 16:01
    0 0
    Nu-mi plac obesesiile, si daca faci din slabit un ideal, un tel, e o mare greseala.
    Pot fi fericita ca am arderile rapide, dar si pe deasupra, nu ma omor dupa mancarea nesanatoasa. Sunt obisnuita d emica sa mananc multe legume, fructe si carnea preparata fara multe grasimi. Asta nu inseamna ca daca sunt invitata undeva nu mananc friptura de porc sau altele, dar moderat, pentru ca oricum nu-mi fac bine.

Creierul are nevoie de 3luni sa se obisnuiasca cu un stil de viata, si daca reusesti timp de trei luni sa mananci sanatos, repetandu-ti ca iti place, sa stii sa savurezi pana si un morcov crud, iti poate fi mult mai usor dup-aia.

Asa ca Raluca, cu rabdare fara sa dai iama in frigider. Sanatate inainte de toate. Si eu am o inaltime de 1.70m si as vre sa te sustin sa mananci mai sanatos, pentru ca socurile pe care i le dai organismului- mananci paine uscata, apoi numai paine alba, carne, faci ca organismul tau sa fie "dezorientat", cu o digestie din ce in ce mai proasta si dereglari.

In legatura cu acceptatul, pentru mine a arata bine e ceva natural-nu ma umflu in pene- dar daca esti slaba de ani de zile, daca faci si ceva sport, si daca mai si lucrezi intr-un domeniu unde ti se cere sa arati bine, atunci e tot ceea ce stii( ma refer la fizic ).
    Dar nu pot sa le sustin pe fetele care se distrug pentru a slabi, care apeleaza la tot felul de metode(fetele ana-mia), si stiu ca la ele, puterea de a se controla e foarte slaba.
  •  
    • 6273 mesaje
    8 Sep 2007, 18:28
    0 0
    Furnik, eu nu am tinut niciodata o dieta, momentan am scos coca cola si nu mai mananc paine alba.
  •  
    • 266 mesaje
    8 Sep 2007, 20:51
    0 0
    Hmmm, nu cred k noi vom fi vreodata multumite de cum aratam. Tot timpul va fi ceva care ne va da batai de cap... ba un cos, ba putina burtik ba... culoarea parului.
    Sincera sa fiu... nici eu nu am urmat vreo dieta, ci pur si simplu mi-am facut propriul stil de viata, de a manca. Si zic eu ca e cel mai bine asa... Va pup
  •  
    • 298 mesaje
    9 Sep 2007, 07:39
    0 0
    de ce sa ne acceptam asa cum suntem daca putem mai mult?si eu am fost plinuta si stiu cum e din toate punctele de vedere!nici nu va imaginati cum ma simt acum cand vad ca am reusit sa arat asa cum mi-am dorit si ce satisfactie am ca sacrificiile mele n-au fost in zadar!
  •  
    • 191 mesaje
    10 Sep 2007, 15:53
    0 0
    Eu una, dupa ce am incercat fel si fel de diete care nu au dat roade, am ajuns sa imi accept conditia. Si culmea, chiar atunci am reusit sa slabesc... si destul de mult.
  •  
    • 298 mesaje
    10 Sep 2007, 15:56
    0 0
    vezi?totul e sa nu te lasi invinsa!
  •  
    • 18346 mesaje
    10 Sep 2007, 16:36
    0 0
    Da prima oara vine dorinta de a slabi, din diferite motive, apoi se va o lupta grea si disperarea daca nu apar rezultate.

eu mereu am incercat sa mananc sanatos, si imi si placea asa, dar in timp am tot renuntat la asta si m-am fixat de fast-food, mai usor si mai repede.
    acum incerc sa revin la modul meu de viata, dupa ce imi era ciuda cand ma urcam pe cantar, si am decis sa nu ma lupt cu disperare ci sa o iau treptat.

sa ma accept asa cum sunt si sa imi doresc si mai bine, nu?

ma gandesc ca te-ai referit sa renuntam la disperare si sa ne dorim sa slabim pentru ca asa e sanatos, nu?

•  
    • 298 mesaje
    10 Sep 2007, 17:10
    0 0
    da draga mea,asta am vrut sa zic si bine ai revenit printre noi!chiar azi m-am gandit la tine!te pupik!