vreau sa slabesc:((

•  
    • 2 mesaje
    3 Sep 2007, 19:25
    0 0
    as vrea sa slabesc aproximativ 20-25 kg....ma ajuta cineva cu ceva sfaturi..va rog mult
  •  
    • 40 mesaje
    3 Sep 2007, 21:10
    0 0
    In primul rand ai nevoie de amtitie.Apoi de un progam complet de slabit.Singurele mele sfaturi:
    -nimic dupa ora 18:00
    -fara prajeli,carne de porc,unt,sucuri acidulate,produse de patiserie,produse tip fast-food etc.
    -sport cat mai mult;
    -consuma cat mai multe produse naturale si sanatoase;
    -nu consuma maioneza,frisca,paste fainoase,zahar (inlocuieste-l cu mierea) .

Suuces!Te-am pupat!
  •  
    • 2 mesaje
    4 Sep 2007, 12:40
    0 0
    iti multumesc mult de tot si promit ca asa o sa fac
  •  
    • 156 mesaje
    4 Sep 2007, 12:45
    0 0
    Analize (la tiroida, sange..urina), discutat cu cineva de specialitate care s-ar putea sa-ti zica sa mananci si dupa ora 18. Poti intra pe www.getfit.ro la cazul Florenta si poate te inspiri. Cand a aparut nu am avut incredere, am crezut ca este ceva comercial si vad ca s-a putut.
    Asa ca bafta si multa multa vointa! Si, nu in ultimul rand, sport.
  •  
    • 4 mesaje
    4 Sep 2007, 19:39
    0 0
    si eu sunt in exact aceeasi situatie. ma straduiesc sa fac sport mult mai mult decat faceam inainte,sa ma abtin de la rontait tot timpul sa beau apa multa sa mananc grepfruit ca am auzit ca ajuta la arderea grasimilor. o sa merg sa imi iau si crom (mineral- supliment nutritiv)despre care am auzit ca ajuta la reglarea glicemiei, inlatura si pofta de infulecat mereu si ajuta de asemenea la accelerarea arderii grasimilor.te pup si sper sa fie cu folos