Ai slabit...dar te mentii?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
2 Sep 2007, 22:480 0Salut fetelor,sunt mai noua pe aici si am ceva nevoie de un ajutor..

Dupa o cura de slabire,oricat de nesemnificativa ar fi,incep sa ma ingras incet-incet pt.ca intotdeauna am pofta de mancare si nu pot chiar sa nu mananc nimic.Voi cum faceti sa nu luati iar kilograme in plus..? -
3 Sep 2007, 16:35Draga mea, depinde de ce cura ai tinut. Daca ai facut regimuri de tipul "3 boabe de mazare si 2 de fasole"... degeaba. Asta iti spun eu, dupa atatea regimuri, slabiri si ingrasari. Anul asta, din martie pana acum, am slabit de la 97 de kg pana la 71 (azi dimineata). Si fara s-o iau razna, fara porcarii gen Atkins, Montignac, Monica Anghel, fara pastile, fara suplimente gen Clarinol, Crom, etc. Bine, eu recunosc: sunt o mancacioasa compulsiva si asta nu se va schimba in veci. Am avut de luat o hotarare: vreau sa fiu o grasa complexata si pandita de boli toata viata sau vreau sa ma controlez, sa fiu supla si sa imi ofer posibilitati pe care suta de kile nu mi le-ar fi oferit niciodata? Am ales sa fiu supla si sa ma controlez o viata intreaga, caci la mine mancarea e ca alcoolul la betivi. Si uite ca din iulie ma mentin, basca am mai dat jos cateva kg, desi portiile de mancare le-am marit. Nu uita ca odata ce ai inceput un alt stil de viata (caci asta trebuie sa fie, si nu o cura abrupta si gata), timpul lucreaza in favoarea ta. Si daca o iei pe aratura odata, orice zi e un nou inceput.
Cel mai bine la mine merge: moderatie in mancare, cina (usoara) inainte de ora 7 juma-8 si miscare de 3 ori pe saptamana (chit ca asta inseamna 2 statii de metrou pe jos). Totul e mental si trebuie sa stabilesti tu limita, fara a da in faze gen anorexie/bulimie.
Ce manaci acum, de exemplu? -
3 Sep 2007, 21:18Nici eu nu prea ma omor cu regimurile tip Atkins,Montignac etc.Singura dieta mai "moderna",a fost dieta Volumetrics,care chiar a dat rezultate,dar m-am ingrasat apoi 5 kg
.Ce mananc de obicei?Pai dimineata ori iaurt ori paine prajita, la pranz sunt la servici si mananc la 11,de obicei peste sau ciorba,mai mananc pe la 3 ceva fructe si seara salata sau uneori inghetata..
...Am invatat sa fiu mai ordonata in ceea ce priveste dietele,dar de felul meu sunt mai ceva mai mancaciuoasa,deci nu ma ingrijorez ca dau in anorexie/bulimie.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness