o reteta buna si incercata
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
2 Sep 2007, 18:540 01. Dimineata:
- 5fructe (oricat si orice in afara de banane) SAU sunca de curcan (fie cu salata de rosii cu ceapa, fie cu ananas);
2. Pranz:
- o supa / salata de legume sau
- pui / peste / vita la discretie insotite de 7 feluri de legume
3. Cina:
- peste cu 7 feluri de legume
Pepene rosu / castraveti - se pot consuma la discretie.
Apa se bea la peste 30 minute de la masa.
Daca se mananca fructe si in cursul zilei, neaparat la 2 ore dupa masa.
Mesele de pranz si cina se incep cu legume.
am gasit aceasta cura pe un site si mi s-a parut f.f.f buna si eficienta; f multe femei au laudat-o; mai detaliata, urmati link-ul :
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9782
de maine incep si eu; care mai doresc...
se slabesc in 2 sapt cam 6 kg -
2 Sep 2007, 20:35Alta reteta, alta amageala. Cand de fapt secretul consta in consumarea energiei data de alimente prin sport.
Plus hrana sanatoasa. -
2 Sep 2007, 22:20Elena,mi se pare foarte buna ideea ta si multumesc ca ne-ai impartasit si noua reteta.Eu sunt genul care nu prea se omoara cu kilogramele in plus,dar am greutatea perfecta
.Bineinteles,combinata cu un progam sportiv e si mai eficienta,pentru ca nu scapi de burtica daca faci numai drumul televizor-frigider.Inca o data,mii de multumiri!
Te-am pupat! -
3 Sep 2007, 10:37da morena, ai perfecta dreptate. de saptamana trecuta am inceput cate o jumatate de ora bicicleta, stepper si banda plus aparate 80-90 de ex la fiecare. am mancat ce am vrut si am dat jos 3 kg. nici mie nu mi-a venit sa cred, cantarindu-ma pe cantarul de la sala cu ac echipament
bine, am febra musculara chiar daca sunt invatata, dar sunt foarte incapatanata. daca-mi intra ceva in cap, pana nu-mi iese nu ma las! bine asta este si un defect si o calitate, depinde din ce unghi privesti.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness