cum sa slabim dupa nastere

•  
    dfg
    • 2 mesaje
    1 Sep 2007, 18:16
    0 0
    in timpul sarcinii m-am ingrasat cu 20 kg.Timp de sase luni am alaptat si nu am slabit deloc.Acum as dori sa slabesc, daca poate cineva sa-mi recomande un regim
  •  
    • 689 mesaje
    1 Sep 2007, 19:02
    0 0
    ok, de alaptat ai alaptat, dar altceva prin acasa ai facut? sau te-a ajutat mami la tot?
    Ca in general la 1 an dupa nastere trebuie sa ai kg de dinainte, asta daca mananci echilibrat si ai tu grija de casa, nu stai toata ziua la televizor...
  •  
    • 1555 mesaje
    1 Sep 2007, 20:42
    0 0
    oana_new da' i'ai dat mama ditamai palma , judecata la greu! a intrebat si ea, n'a dat cu paru'
    dfg ai putea incepe prin a nu mai manca seara, dupa ora 18 macar, mai multe fructe si salate, mai putina carne, paine in cantitati reduse, multa apa si dc mai ai tp de cateva exercitii acasa e prea bine .. astea sunt de baza, putine diete calculate dau intradevar rezultate
  •  
    • 1013 mesaje
    1 Sep 2007, 21:34
    0 0
    vai,mai oana...pai tu crezi ca poti sta toata ziua la tv cu un bb in casa?si chiar sa te ajute mama,tot nu-i rost de stat la tv,beleve me.

si eu alaptez de 9 luni si mai am vreo 3-4 kg sa ajung la ce am fost.
    pana la urma,vb oanei,pe la un an ar trebui sa-ti revii...20 kg nu-s asa de multe ,eu am avut vreo 17 in plus si chiar nu am facut nimic special sa le dau jos...depinde si de organism.pana la 6 luni nu dadusem niciun gram jos,dar nici nu m-am ingrasat desi mancam ca ursu pt a avea lapte.

m-am dotat cu toate dvd-urile posibile cu exercitii,dar ma ocup singura de bb si ale casei si sa mor de-i timp de ceva.apucam sa fac exercitiile pt un picior si cand sa trec la al doilea se trezea mandra si gata distractia
  •  
    • 40 mesaje
    2 Sep 2007, 22:28
    0 0
    Ai putea incerca un regim care sa nu te oboseasca prea tare,avand in vedere ca esti si mamica.Cel mai bune reguli:
    -mese fixe,chiar dca e aproape imposibil;
    -iti recomand sa nu mai servesti nimic dupa ora 18:00;
    -fara alimente "grele",cum ar fi:carnea de porc,pastele fainoase,sucurile cu acid,zaharul,prajelile etc.
    -cat mai multa miscare.

Sper sa reusesti sa scapi de kg in plus.
    Te-am pupat!
  •  
    • 7 mesaje
    30 Nov 2010, 13:10
    0 0
    Eu am pus 19 kg in timpul sarcinii si aratam ca un butoias. Cel mai mult ma deranja burta care se revarsa peste pantaloni. Am gasit pe un site naturist, www.naturo.ro, Suplesse suplimente pentru slabit.
    Am inceput sa slabesc incet dar sigur, in jur de 4 kg pe luna. Dar am mai facut si putin sport, m-am abtinut de la prajeli si dulciuri. Sunt eficiente. Mai am inca de dat jos kg, mai ales ca se apropie revelionul si vreau sa arat bine.
  •  
    • 6 mesaje
    7 Dec 2010, 10:52
    0 0
    Poate ca ati auzit de noul dispozitiv medical care a patruns pe piata romaneasca si care trateaza supraponderabilitatea/excesul de kilograme. Se numeste OBESIMED si este distribuit exclusiv de Fiterman Pharma in Farmaciile Dona.
    Are studii clinice care-i demonstreaza eficacitatea (de altfel, se poate administra si copiilor incepand cu varsta de 10 ani), este natural (fibre vegetale OMTEC 19) si are rol in sustinerea unui regim de viata sanatos.

Mai mult decat atat, mecanismul de actiune este diferit de cel al altor pastile de slabit: fibra naturala OMTEC 19 absoarbe mari cantitati de apa, formeaza in stomac un gel vascos, conferind astfel senzatia de satietate.

Convingeti-va singure. 30 tari europene urmeaza deja tratamentul cu OBESIMED.
  •  
    • 1 mesaje
    21 Ian 2011, 16:26
    0 0

dfg,
    aceeasi problema o am si eu m-am ingrasat 14 kg, bb are 4 luni acum si alaptez. Stiti oare daca pilates ma ajuta sa slabesc fara o cura de slabire?( stiu ca nu am voie).

Acest mesaj a fost editat de către merike: 21 Ian 2011, 16:26
  •  
    • 282 mesaje
    25 Ian 2011, 23:20
    0 0
    eu am ramas cu 10 kg dupa nastere. am alaptat muult. in 9 luni am slabit cele 10 kg fara efort, adica stresul, noptile nedormite si plimbari luuungi cu fetita cu caruciorul. am avut norocul ca am nascut in iunie.
    Dupa ce am terminat cu alaptatul, cand fetita a crescut, atunci am inceput eu sa ma ingras... Cand am inceput serviciul si mersul cu fata la gradinita, pot spune ca parcurg zilnic aproape 10 km, lucru care ma face sa ma mentin mereu la greutatea pe care o am. am aproape 36 de ani si cantaresc 46 kg, dar sincer eu sunt de dimineata pana seara doar intr-o miscare! Cheia succesului este sportul, miscarea si alimentatoa sanatoasa care te ajuta si pe tine si pe bebelusul pe care-l alaptezi
    Acest mesaj a fost editat de către angelanna: 25 Ian 2011, 23:21