sala si suplimentele pt barbati

•  
    • 528 mesaje
    30 Aug 2007, 22:01
    0 0
    Prietenul meu are inalimea de 1.73 si are a few extra pounds (burtik in special).
    Face sala de 2 saptamani in fiecare seara dar as aprecia daca i-ati da niste sfaturi in legatura cu mancarea la care sa renunte sau cu suplimentele nutritive/ proteinele care ar putea sa ii fie/ sa nu ii fie de folos

Mancarea chinezeasca are loc in meniul zilnic al unei persoane care vrea sa slabeasca/mentina/manace sanatos avand in vedere ca este doar orez cu pui?

multumim mult !!!!!!!!!!
  •  
    • 125 mesaje
    30 Aug 2007, 22:07
    0 0
    Spune-i sa intre pe www.getfit.ro
  •  
    • 528 mesaje
    30 Aug 2007, 22:41
    0 0
    multumesccccc!!
  •  
    • 156 mesaje
    31 Aug 2007, 00:38
    0 0
    si acolo vei vedea ca orezul nu prea are ce cauta in meniul unei persoane care vrea sa dea burta jos. cum nu au ce cauta nici painea, cartofii, porumbul, mazarea boabe, fasolea uscata...
  •  
    • 528 mesaje
    31 Aug 2007, 07:09
    0 0
    Am vazut si am ramas uimita eu fac aerobic si intr-o perioada ca sa fac abdomenul acela cu patratele am renuntat la paine si am inlocuit-o cu orez....poate de asta nici nu am reusit
  •  
    • 11 mesaje
    31 Aug 2007, 08:09
    0 0
    La mine meniul e format cam 70% din orez fiert cu iaurt dietetic. Si functioneaza foarte bine! Orezul este fiert numai cu sare, nimic altceva. Toata lumea se mira dar eu m-am obisnuit foarte tare si, cind sint plecata, ii cam duc dorul, fiindca la restaurante toata lumea gateste acum orez sirbesc, cu ciuperci, ceapa, etc.
    Acum, ce sa zic, folositi ideea cu grija. Nu stiu daca organismul meu reactioneaza bine la asa o dieta sau e "general".
  •  
    • 156 mesaje
    31 Aug 2007, 18:32
    0 0
    si cu meniul asta ti se vad patratelele de pe burta?
    Eu am burta plata, dar nu se vad patratelele, se vad muschii mari si mi-a zis antrenorul sa fac bine sa scot orezul (care oricum nu este mult), pastele, painea de orice fel din alimentatie daca chiar vreau patratele.
  •  
    • 528 mesaje
    31 Aug 2007, 20:39
    0 0
    offfff.....viata mi s-a ruinat intr-o secunda cand am realizat ca nu voi mai putea manca mancare chinezeasca si macaroane cu branza .....emoticon_disperat
    va multumesc mult de sfaturi si o sa le luam in considerare