Leacuri babesti ANTICELULITA!

•  
    • 199 mesaje
    29 Aug 2007, 13:02
    0 0
    am auzit k dak vrei sah scapi d celulita tre sah bei zilnic o canah d apah in care ai fiert o linguritza d marar..dacah mai shtitzi shi voi scrietzi aici:*
  •  
    • 133 mesaje
    29 Aug 2007, 13:09
    0 0
    Am inteles ca zatzul de cafea incalzit f. putin in ulei de masline extravirgin face minuni.
  •  
    • 1555 mesaje
    29 Aug 2007, 13:42
    0 0
    CpldyH suferiH deH "H" ? abia am reusit sa descifrez ce ai scris acolo, poate sunt eu mai batrana si le'am uitat cu d'ale chatului ...
    Eu fac dus o data la 2 zile cu zat de cafea iar pt fata folosesc malai si tarate o data pe saptamana plus masca cu argila
  •  
    • 28 mesaje
    29 Aug 2007, 13:52
    0 0
    zatzul de cafea incalzit in ulei de masline..interesant. Si te ungi cu el unde ai celulita? Ai incercat metoda, Loredana?
  •  
    • 133 mesaje
    29 Aug 2007, 14:47
    0 0
    Eu l-am incercat o singura data.E foarte bun pt. fermitatea pielii, de altfel majoritatea cremelor si gelurilor anticelulitice sunt pe baza de cofeina.Am o prietena care foloseste mereu compozitia asta si ea e foarte multumita.
    Eu sunt mai comoda (a se citi lenesa )si nu prea mi-am facut nici un rotual de infrumusetare decat crema zilnica de fata
  •  
    • 133 mesaje
    29 Aug 2007, 14:59
    0 0
    Eu m-am masat cu el inainte de dus si apoi m-am clatit, prima oara.Uite mi-am amintit ca am folosit de 2 ori.A doua oara m-am uns seara in zonele cu probleme si m-am impachetat in folie de plastic(e o chestie pe care o fac cand ma dau cu orice crema anticelulitica)si am dormit asa impachetata.se simte foarte bine la atingere, iar folia incalzeste f. tare, cremele actioneaza mai bine si se transpira mult.Efecte sunt+fata ingrozita a sotului meu cand ma vede astfel impachetata