Ce am mancat azi?Eu..., da' tu?
-
0 0Stiti k se spune k e bine sa tii un jurnal cu ceea ce papi...Hai, sa incercam sa vdm ce mai papam noi si astfel sa ne dam idei cu ce am mai putea schimba meniul nostru! Ei!!!voi care nu incercati sa slabiti....nu ne faceti pofta, da????
-
Eu am mancat de dimineatza 2 biscuiti din cereale integrale cu salata de vinete(fara maioneza)
-la pranz exact acelasi lucru, iar intre mese am ronmtait niste stafide si curmale.
Apa vreo 2.5l pana acum, dar se fac 3 pana la ora de culcare.
Seara sper sa nu mai mananc, dar nu stiu daca mai rezist pt. ca totusi am mancat f. putin azi. -
Sper sa nu ma ispiteasca!!! Ei, dar eu ma duc f. rar la mama si ce-i drept cand ma duc la ei imi permit sa mai pap si altceva. Va pup pe toate! Imi place sa vb cu voi, ma simt mult mai bine! Sunteti niste dragalase!!! Va multumesc!! Eu plec acum la ai mei, la tara si asa ca...duminik am sa va spun ce am papat. Pupici si aveti grija ce papati
-
Misto topicul.
Azi am mancat:
- o felie de paine integrala de secara cu o felie de cas proaspat, fara sare;
- o felie din aceeasi paine cu miere de salcam(asa mi-a venit);
- cam un litru de suc natural de mandarine, si aprox un litru de apa;
aaa..., am mai ciugulit din tocanitza de ciuperci de ieri, eu stiu.... cam 3-4 linguri
- dar diseara merg la gratar, deci... -
dimineata:un ou (omleta la teflon - fara ulei) si un castron marisor de salata din rosii, ardei, branza si ulei sin samburi de struguri.
pranz: o farfurie de cartofi piure si 2 bucati de cremsnit (nu m-am putut limita doar la o bucata)
acum, pe la 15.30, am mai mancat 2 buc de cremsnit.
Doamne, in ritmul asta unde o sa ajung???
dar daca nu mananc, ma ia cu ameteala. este valabil si daca nu mananc dulce.
ieri, la fel.. mancasem ce v-am zis... seara imi propusesem sa nu mai mananc nimic. mi-a fost foame, m-am abtinut, dar pe la 23.00 (nu mai aveam senzatie de foame) am mancat, fiindca ma luase ameteala. am mancat mai mult de frica...
nu stiu cum o s-o scot la capat... -
neatza
sa ma bag si eu in seama, inghetata cica e sigurul dulce permis in curele de slabire, sau ma rog este mai light.
la capitolul pofte si eu stau "bine"rau...imi ling deja mustatile
doar ca eu nu am mic dejun,dejun si cina din cauza programului de la servici..si asta nu ma ajuta deloc
ce am papat ieri: vreo4 cafele, 2 rosii si 2 felii de paine neagra cu muschi file -
Da, stiu cum e cu serviciul!!Nici eu nu prea pot avea k tot omul mic-delun, pranz, cina...ehhh!!De ex. acum mi-am luat sa pap niste pufuleti k...tot trebuie sa pap ceva!!! Cand ajung acasa cred k am sa pap niste pepene pt. k imi e pofta, k nu am mai papat de joi. Am renuntat la mai manca struguri. Am vb cu cineva azi si i-am spus sa-mi ia de la magazinul la care lucreaza napolitane dietetice si sa mai pap cate una din aia cand mi-e pofta de ceva dulce. Offf!! Si ...am baut cred k doar juma de litru de apa. Ma duc sa-mi fac o cafea! O zi frumoasa! Aveti grija ce mancati!
-
dimineta: 3/4 l apa plata cu lamaie; 4-5 gurite de cafea neagra (jumatate de canita) si o mare salata de varza alba cu cateva picaturi de lamaie, ulei din samburi de struguri si putina sare.
fetelor, voi mancati atat de putin... dar, in schimb beti toate nebuniile (cola, suc etc). pai mai bine mancati ceva sa va tina de foame si cu vitamine!
nu va puteti abtine de la bauturile astea nocive, asa cum nu ma pot eu abtine de la dulciuri???