In pas cu vestul
-
0 0Buna forumistelor!

In ultima vreme am tot citit despre aparatul-minune Power Plate cum ca ar fi nelipsit din casele vedetelor hollywoodiene, ca de exemplu Angelina Jolie si Brad Pitt, si ca acesta ar fi principalul motiv pentru fizicul lor de invidiat.
Asa ca am facut o mica cercetare
si uite ce aflu despre fenomenul Power Plate in Europa:
"Statisticile arata ca cei mai bine antrenati sunt francezii cu peste 300 (!) de studiouri Power Plate deschise. Pe urmatoarele locuri se numara Olanda si Belgia cu peste 150 de studiouri specializate."
Si acum cica a intrat si pe piata romaneasca. Asadar, exista cineva care a incercat Power Plate si poate sa imi spuna si mie de ce a starnit aceasta revolutie in fitness-ul din vest?
-
Eu il folosesc! Imi place foarte mult si sint multumita! In vacanta am fost cam suparata, ma gindeam ca nu o sa ma mai pot antrena, dar am gasit o sala inclusiv in Paris, asa ca am putut sa vibrez dupa pofta inimii inclusiv in deplasare. Sa nu rizi, dar eram usor stresata ca o sa intrerup exercitiile.
Sincer, eu sint incintata! Ma simt foarte bine, am un tonu muscular ridicat si parca am si mai multa pofta de viata. oricum, am grija si la ceea ce maninc, ca sa nu fac excese. Asa ca eu zic sa incerci. Poate ne vedem la sala, cine stie! -
Sabb, pe buna dreptate ca Power Plate sunt lideri in vest! Tin sa spun ca eu chiar mi-am botezat aparatul Power Plate pe care il am, asa de mult tin la el. Am slabit in timp record 10 kg, fara efort si fara sa pierd mult timp. Ma pot considera cea mai norocoasa femeie (sau cea mai sexy
Long live Power Plate!!
-
Nu inteleg cat de naive puteti fi sa credeti ca niste vibratii pot avea rezultatele unor exrecitii clasice gen celor fitness,cardio,aerobic.Sa fim seriosi,e o mare gaselnita.Cunosc persoane care nici dupa 5-6 luni nu au avut vreun rezultat spectaculos cu Power Plate.
Fara un pic de sacrificu si ceva efort fizic pe termen lung,NU PUTEM avea un corp frumos conturat,cum ne dorim fiecare,indiferent de cat am vrea noi sa ne amagim cu diete-minune,pastile sau aparate "wonder" precum Power Plate,centurile-sauna de la teleshopping si tot asa. -
Din cate stiu pretul e in jur de 10000 EUR. Nu l-am incercat, insa a venit o tipa sa mi-l prezinte sa ma convinga sa il cumpar pentru salon. Ea il recomanda si pentru masaj si la intrebarea "Cu ce e mai bun acest aparat decat mainile unui tehnician maseur f. bun?" a dat din umeri. Am blocat-o. Pe mine nu m-a convins.
-
A mai fost un topic acum ceva vreme, si o eva explica si efectele negative ale aparatului-minune. Bineinteles ca femeilor de oriunde le e mai usor sa creada ca dau jos kgle in plus si fac un corp perfect in timp ce stau pe un aparat
Sa dam noi din maini si din picioare, sa ridicam greutati, sa ne cremuim acasa... pai de ce sa ne extenuam cand vine un aparat care face cat toate astea la un loc?
Sa fim serioase... -
3800 euro aparatu
eu merg la salon: 12-15 euro si nu stiu cum va simtiti voi, dar eu chiar NU regret banii
in bucuresti sunt 2 saloane: la fresca (stirbei voda 27, et 3, ap 3) si sunshine club (sos nordului 94c)
pentru LoredanaBolocan: am gasit un salon in brasov: wellness by tiffany (str balcescu 25)
cica ar mai fi si in iasi si timisoara, dar nu stiu adresele