ceaiul de slabit

•  
    • 94 mesaje
    22 Aug 2007, 16:43
    0 0
    buna ! am citit mesajul cuiva cum ca a slabit cu acel ceai miraculos al dr.moraru am primit un mesaj de la dumnealui si nu stiu ce sa cred...tipa care a baut acel ceai ne poate da mai multe relatii despre el despre reactii adverse are cum trebuie baut pt ca e cam scumpicel(250ron) si nu stiu daca merita ca de multe ori am auzit de tot felul de pastile miraculoase si am dat banii aiurea..tot ce este interesant la acest ceai este ca e natural! voi ce credeti!
  •  
    • 584 mesaje
    22 Aug 2007, 18:34
    0 0
    Nu stiu despre ce ceai spui...dar citisem zilele trecute pe aici ca cineva ii facea f mare reclama unui dr si dadea adresa lui de mail, parca tot despre dr asta era vorba...
    Parerea mea este ca daca un medic adevarat ar descoperi o reteta miraculoasa de ceai, ar obtine pt ea avizul ministerului sanatatii si ar vinde acest ceai pe cai....mai normale, nu folosind o adresa de mail de yahoo. Cel putin eu asa consider. Ai grija sa nu cumperi de la un dr fictiv de pe net cine stie ce ceai ieftin de slabit, intr-un ambalaj nou si de 100 de ori mai scump.
    In fine, poate exagerez eu, sa vedem ce mai zic celelalte eve, poate o fi pe bune chestia...
  •  
    • 201 mesaje
    22 Aug 2007, 18:41
    0 0
    evelor eu am prietene care au slabit cu clean 9 de la forever...este f eficient si in plus produsele sunt naturale si nu ti se intampla nimik de la ele,nu au reactii adverse...vreau sa l fososesc si eu...dupa care am sa revin cu informatii..
  •  
    • 121 mesaje
    22 Aug 2007, 20:30
    0 0
    rayssa nu iti recomand sa fol clean 9 gelul are un gust groaznic iar pastilele si lite chiar nu au nici un efect , cu toate ca mananci o data pe zi si in rest de 2 ori lite nu slabesti , eu sunt tare dezamagita dupa ce am dat si un car de bani pe ele te poop mai bine incerci sa mananci sanatos si sport daca poti face