Lipostop

•  
    • 246 mesaje
    22 Aug 2007, 13:43
    0 0
    Ce stiti de el? A luat cineva? A avut si rezultate?
    ----
    Extras din prospect:
    Compozitie: Extract uscat din otet de mere 246 mg (corespunde la 50 ml otet de mere), Vitamina C (10 mg), Mangan (1 mg), Crom (0.15 mg).

Indicatii: Supliment nutritiv pentru slabit.

Indicat in cura de slabire.

Este un preparat modern, care actioneaza prin reducerea cantitatii de tesut adipos, fara sa afecteze starea de sanatate, continand substante naturale.
    Otetul de mere prin folosirea regulata impiedica depunerea grasimilor.
    Sub forma de concentrat (extract uscat), poate fi utilizat fara contraindicatii.
    Prin actiunea sinergica a cromului si a manganului, care participa la metabolismul glucozei, scade apetitul pentru dulciuri, creste capacitatea de munca si de regenerare a organismului.
    Folosirea regulata a produsului asigura prin stimularea proceselor metabolice, transformarea depunerilor adipoase in energie ceea ce contribuie la atingerea greutatii ideale si pastrarea acesteia, pe fondul unui regim hipocaloric moderat si putina miscare.

Administrare: De 2 ori cate o capsula pe zi, cu cel putin jumatate de ora inainte de mese, cu mult lichid (de preferinta apa, suc de fructe sau ceai).
  •  
    • 133 mesaje
    23 Aug 2007, 12:37
    0 0
    Nu le-am incercat pe astea, dar nici nu am inredere.
    Am mai luat niste pastile naturiste cu otet de mere in compozitie, nu mai tin minte cum se numeau, am facut o cura de 1 luna si jumatate cu clarinol si am mai si inghitit 2 flacoane de slemol, tot naturiste, despre care citisem tot pe un forum si nu au avut chiar nici un rezultat. poate depinde si de organism