Burta JOs!!
-
0 0nu mai vreau burta.m-am saturat.
daca acum am burta nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie dupa ce o sa nasc un bebelus 
cine a scapat de burta? vad ca sunt foarte multe topicuri despre abdomene plate dar nimeni nu scrie : Da! Eu am facut asta si am scapat de burta!
helppp.. -
si eu tot asta imi doresc, dar nu stiu daca voi avea vreodata abdomen plat.Recunosc ca acum nu mai fac abdomene, dar au fost perioade in care faceam cu lunile si nu se ducea.
refuz sa cred ca asta e constitutia mea, oricat mi-ar spune oricine, pt. ca nu pot sa cred ca am o constitutie cu grasime pe burta. -
Loredana, scoica, 610, probabil sunteti f tinere. Eu m-am obisnuit ca asta e conformatia mea si incerc s-o ascund prin vestimentatie. Imbracata par slaba, oricine ma aude ca sunt grasa, ma contrazice. E mai nasol in costum de baie.
Problema mea e ca grasimea e depusa si se depune mai mult in partea superioara a abdomenului (in zona stomacului). Din cate am citit si vazut la tv, cica asta nu se da jos total decat cu chirurgia, pentru ca (asa spuneau si pare plauzibil) prin sport intaresti/formezi masa musculara, n-ai cum sa distrugi celulele de grasime. -
Cu cardio ar trebui sa slabesti, nu sa se i tareasca musculatura, cel putin nu asta de pe abdomen, de aceea am alessa merg pe jos in pas grabit, stepper, alergare, chestii de astea.Numai ca nu rezist prea mult la efort si renunt repede, dupa 10 - 15 min.Inainte de nunta slabisem f. mult din cauza faptului ca eram stresata, nu dormeam si nu mancam mai nimic.Atunci nu prea aveam nici burta, nici solduri.Da na,n-as putea repeta experienta daca tin si la sanatate.
-
o sa incerc sa tin dieta atkins acum, apa beau destula in fiecare zi, dar uneori si in timpul mesei.Cam la cat timp dupa ce am terminat de mancat sa beau?si cu cat timp inainte?
Imi doresc tare mult sa scap de burtik.
incerc sa ma tin de regula combinarii rationale a alimentelor, dar nu pot sa inghit salata de vinete fara paine.Ce ma fac? -
scoica,pe celalat topic "pt abdomen" parca se numea,ti-am zis cum am scapat eu de burta.deci se poate.dar daca ne lamentam si asteptam sa dispara ca prin minune nu rezolvam nimic.motive exista,ba ca nu ne place sa tinem regim,ba ca nu ne place sala,ba ca nu avem timp.pt tine ar trebui sa-ti faci oricand rost de o ora macar sa faci un pic de miscare.regim strict eu nu am tinut,am mancat de toate,numai ca mai putin si mai des.si da,eu zic:am avut burta si nu mai am
-
inainte de masa poti bea cata apa vrei!in timpul mesei nu pt.ca blocheaza digestia!cam o ora dupa ce ai mancat poti sa bei!stiu ca nu e prea placut ce-ti spun dar asta e,nu putem fi cu toate!si cu vinetele se pot face combinatii castigatoare pt.silueta!cu ardei,cum a zis o eva sau pui pe felii de sunca,chiar si cu o felie de paine prajita dim.daca,chiar ti-e pofta!si clar sa nu fie cu maioneza salata!
-
Mersi feteleor pt. sfaturi.Salata de vinete am facut-o fara maioneza, cu ulei de masline si cu ceapa cruda.Aseara am gustat-o asa goala, dar in dimineata asta am mancat 2 feliutze mici de paine cu salata.Nici nu ma gandisem sa o incerc pe ardei sau rosii sau sunca, acum imi dau seama ca e o idee buna.Pt. azi la pranz am o felie de somon facuta pe gratar si daca nu ma pot abtine diseara de la mancare ori niste vinete cu rosii, ori piept de pui la gratar
-
fetelor,avetzi incredere in mine!

intratzi aici:
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
shi incepetzi sah lucratzi..dak facetzi zilnic aceste exercitzii timp d catevah saptami burtik nu va mai fi o problemah,putetzi face shi d 2-3 ori p zi!
avetzi nevoie doar de timp,rabdare shi vointzah!
p.s: cand obositzi putetzi lua o pauzah d maxim 10 secunde(nu mai mult!)
vah pupacesc!:*:* shi mah gasitzi p thinkthe_guys