nu ma mai suport :((

•  
    • 813 mesaje
    20 Aug 2007, 23:09
    0 0
    nu mai pot, fetelor
    am slabit ceva prin iunie, insa acum am pus dublu m-am saturat
    nu sunt hotarata nu sunt perseverenta...azi ma hotarasc sa fac ceva si maine bag ca vaca in mine
    ce sa fac fetelor? nici macar faptul ca nu-mi place cum arat nu ma mai motiveaza suficient
  •  
    • 133 mesaje
    20 Aug 2007, 23:15
    0 0
    Eu te inteleg perfect.Nici mie nu imi place de mine si as vrea sa fiu invizibila pe starda.Am momente cand imi doresc sa slabesc si imi propun ca mananc sanatos si dupa un program.Insa din cauza unui program haotic la munca ma trezesc mancad tot senvisuri, mc' donaldas si alte prajituri.De fiecare data cand se intampla asta ma simt f. vinovata, dar o iau de la capat in ziua urmatoare.De asta am si intrat pe acest forum, poate imi intaresc vointa vazand atatea fete motivate si cu sfaturi bune.
    hai curaj, tre sa reusim sa ajungem cum ne dorim
  •  
    • 18 mesaje
    20 Aug 2007, 23:45
    0 0
    Buna, fetelor!Chiar ma intristez cand vad ca oamenii sunt judecati aproape numai dupa aspectul exterior, aspect promovat exclusiv de mass-media. Degeaba venim noi si spunem ca mai conteaza si intelectul sau sufletul, caci cei din jur le considera pe acestea doua mai mult o scuza in spatele careia incercam in zadar sa ne ascundem neajunsurile fizice.Din cauza unor experiente triste, in genul celor spuse mai sus, am reusit sa slabesc cu sport si mancare exclusiv naturala(pe strada, in loc de fornetti, imi cumpar un mar si o chifla graham) si stiu ca experientele triste m'au condus la vointa de slabi, mai apoi, avand vointa, am perseverat in ceea ce mi'am propus si am crezut ca voi putea ajunge la rezultate nu doar satisfacatoare.Sfatul meu e sa nu se apeleze la medicamente sau ceaiuri de slabit, creme anticelulitice etc.Mult mai eficiente sunt 15-30min de sport de 4 ori pe sapt si un regim adecvat, dar nu o dieta drastica pt ca ideea nu e sa se dea in ulcer. In plus, deocamdata incercati sa priviti partea plina a paharului-sunt sigura ca minim de o parte a corpului sunteti cu adevarat mandre:ori un ten de portelan, ori ochi frumosi, par superb etc, asa ca, de ce sa punem in valoare doar abdomenul, soldurile sau bratele cand noi suntem mult mai mult decat acestea?Caci daca nu ne apreciem, putem arata mai bine ca insasi Venus din Milo, ca cei din jur tot nu ne vor aprecia. Asadar, multa vointa si sa aveti o imagine cat mai buna de sine!
  •  
    • 54 mesaje
    20 Aug 2007, 23:53
    0 0
    heapsara mare dreptate ai
    imaginea de sine cred ...conteaza cel mai mult
    eu am azut femei plinute mult mia frumoase decat altele slabe
    insa cu sportul...e mai greu,depinde mult de programul de lucru,familie...si altele legate de portofel,desi teoretic poti sa faci sport si acasa...am spus TEORETIC
    asa ca fetelor fruntea sus, suntem si sunteti frumoase si destepte si fiecare cred ca are un "ceva" cu care cucereste
    JOS COMPLEXELE ca astea ne stau pe creier
  •  
    • 2 mesaje
    21 Aug 2007, 10:02
    0 0
    termina draga, si eu sunt grasana si cateodata ma intristez cand vad cum arat ,dar ma gandesc la cate probleme au altii de sanatate si de toate felurile
  •  
    • 6273 mesaje
    21 Aug 2007, 10:09
    0 0
    Stai linistita, si eu sunt grasa dar inalta la mine nu se prea cunoaste.

Am incercat si eu sa tin ceva dar de fiecare data nu am reusit.
  •  
    • 266 mesaje
    21 Aug 2007, 10:19
    0 0
    Te inteleg perfect si daca mai continuu si eu in ritmul asta pun si eu tot ce am dat la loc. Am dat in 4 luni 15 kg, dar in ultima luna am inceput sa mai gust din alimentele pe care mi le-am interzis. Problema e ca ...in 4 luni nu am avut deloc senzatia de foame pe care o simt acum. Am tot mai mancat si dulciuri, dar de azi am spus STOP! Nu se mai poate!Hai, sa ne mobilizam, mai, fetelor, ca la urma urmei tine de vointa, hai, sa ne incurajam una pe alta!
  •  
    • 133 mesaje
    21 Aug 2007, 11:19
    0 0
    Eu una nu vad ce rau ar face cremele anticelulitice.E adevarat ca nu dau rezultate spectaculare,dar sunt ok pt. tonifiere si elasticitate.Mi-am propus sa merg cat mai mult pe jos, asa ca astazi am venit la birou ca papucei sport, tricou, pantaloni scurti in plasa, ca sa ma pot schimba si parcurge drumul spre casa pe jos.Daca mai merg si in pas alert eu zic ca fac 45 - 50 min de efort fizic pe ziua de azi.Si o sa incerc sa urc si scarile pe jos, ca doar nu degeaba stau la etajul 9
  •  
    • 60 mesaje
    21 Aug 2007, 11:33
    0 0
    salutare dragele mele,

din pacate totul tine de vointa!eu am slabit de la 105 kg cat aveam la 18 ani la 62 de kg(greutatea cea mai mica pe care am avut-o vreodata, asta se intampla acum 4 ani). apoi, din cauza faptului ca mai mananc dulciuri si alte prostioare, am pus vreo 7-8 kg. si incerc sa raman la greutatea asta, desi pare din ce in mai greu. dar nu ma las doborata si ma straduiesc in continuare.perseverenta si vointa e cheia!plus ca trebuie sa te obisnuiesti cu ideea, ca niciodata nu va exista o perioada,mai mare de o zi, maxim 2, in care sa mananci orice poftesti si cand poftesti!
    p.s. pentru pofta exagerata de dulciuri, medicul de familie mi-a recomandat crom picolinat. si a avut dreptate, pentru ca mi-a diminuat mult pofta de dulciuri. tin cure de 2-3 luni pe an.
  •  
    • 601 mesaje
    21 Aug 2007, 11:45
    0 0
    Lolisor scumpa stai fara grija....nu esti singura care nu se suporta....am 1,62 si 74 kg....am avut eu 86 dar de vreo 10 am scapat renuntand la tot ce este nociv pt organism(intr-o perioada de 3 luni)....apoi nush ce mi-a venit si am tinut o cura ceva mai drastica....am mai scapat de 10...aveam 65 de kg si deja era o schimbare imensa....dar copil prostut si fara cap am inceput iar sa mananc prostii si hopa tropa...kg au venit de unde au plecat....acum am renuntatdin nou la grasimi, sucuri*nu beau de felul meu(, paine, dulciuri....si am inceput sa fac sport....am ajuns la 72 kg...dar ma gandeam ca e vb de masa musculara...ca normal era sa dau mai mult....si cum am mancat o felie in plus de paine cum s-a observat la cantar...de la carne ma ingras super tare....laptele ma ajuta la slabit, dar nu mananc lactate...rar beau lapte. Nu-mi place...o tin cu fructe in rest...stiu ca nu e bine, dar trb sa fac ceva sa scap oarecum de surplus...am 20 de ani, si nu vreau sa am tineretea marcata de fizic....pt ca e adevarat...in ziua de azi fizicul conteaza in cea mai mare masura....doare dar asta e.
  •  
    • 813 mesaje
    21 Aug 2007, 14:38
    0 0
    stiu fetelor, aveti dreptate. citind mesajele postate de unele dintre voi parca ma vad pe mine...
    si eu ma pot mandri cu vreo cateva calitati ... dar cand iesi undeva nu conteaza ca esti inteligenta, ca ai sani frumosi, par superb, ten fara cosuri sau ochi expresivi...toata lumea se opreste cu privirea asupra soldurilor...parca am fi nebuni!
    stiu ca e ceva normal, nah! recunosc ca si eu ma uit la posteriorul fetelor daca arata ok. ma uit si visez. PATETIC!
    mi-am facut un abonament la aerobic...ajung seara, dupa programul de la servici si este extrem de solicitant. dar nu pot conteni cu mancarea "rea" ...
    am perioade in care ma apuca o ambitie de zile mari, dar fie slabesc cateva kg si revin la obiceiuri proaste, fie nu dau jos nimic repede (cum vreau eu) si imi vine sa renuntz la tot.