Reductil

•  
    • 266 mesaje
    20 Aug 2007, 12:12
    0 0
    Cum vi se par aceste pastile? A luat cineva?
  •  
    • 1562 mesaje
    20 Aug 2007, 13:47
    0 0
    doar daca iti recomanda medicul...chiar nu e de joaca cu ele...
  •  
    • 7 mesaje
    21 Aug 2007, 10:22
    0 0
    Stiu pe cineva care a luat reductil.In perioada in care a luat aceste pastile a slabit foarte tare, insa dupa ce a terminat tratamentul s-a ingrasat mai tare decat era.Stiu ca aceste pastile sunt de mai multe feluri, in functie de concentratie. Cu cat aceasta e mai mare, cu atat efectul e mai puternic.
    Si eu sunt plinuta si am incercat tot felul de diete pentru a slabi, unele dand randament, dar pastiele nu am luat deoarece stiu ca pot schimba metabolismul, provrocand o reactie adversa.
  •  
    • 266 mesaje
    21 Aug 2007, 10:26
    0 0
    Da, stiu k reductilul e de 10 mg si de 15 mg si sunt indicate persoanelor care au in plus 30 de kg. Am auzit k a dat rezulate bune si ma intreb...dupa ce termini de luat pastilele ce se va intampla. Am citi pe undeva k dupa ce a luat un an de zile Reductil, doctorul i-a dat sa continue tratamentul cu alt medicament, dar mai slab. Probabil ca sa nu reactioneze ciudat organismul daca sunt oprite brusc. In fine,astept in continuare pareri pro si contra!
  •  
    • 1 mesaje
    28 Aug 2007, 09:19
    0 0
    buna dimineata fetelor, sunt noua pe acest sait si vreau sa imi spun si eu parerea despre aceste pastile, daca vreti sa cititi bine daca nu asta este.Eu am inceput de astazi sa iau LINDAXA, se ia 1 pe zi si costa mai putin ca REDUCTILUL.Am 65kg si un 1.65, adica kil pe kil. mai fetelor am tinut la cure de m-am saturat nu am dat nici macar 500g jos, nu mancam dupa 18, bicicleta fac in fiecare zi(15min,20min depinde ce chef am)am baut ceai verde, pastile de ceai verde si concluzia NIMIK. asa ca puteti sa ma condamnati dar singura solutie am inceput cu LINDAXA, va tin la curent daca sunteti interesate. va pupacesc si va doresc o zi buna!!!!
  •  
    • 266 mesaje
    28 Aug 2007, 09:38
    0 0
    Buna, Lorydana! Eu cred k si atunci cand te hotarasti sa iei pastile e o decizie importanta si greu de luat. Iti urez mult succes! Sa-ti spun ceva legat de bicicleta!! Eu cand fac ma chinui sa fac o ora sau chiar mai mult. Sa stii k "mersul" pe bicicleta incepe sa-si faca efectul abia dupa primele 20 de minute. In concluzie tu te opresti exact atunci cand nu trebuie. Incearca sa faci macar 30 de minute pe seara. Eu nu am timp k as face si eu macar atata. De obicei imi dau drumul la tv sau pun un film si incep sa pedalez (trece altfel timpul). Mult succes! Sa vdm ce rezultate au pastilele asupra ta!Te pup si bine ai venit pe site!!
  •  
    • 1737 mesaje
    28 Aug 2007, 10:43
    0 0
    lorydana, SINCER iti urez succes cu Lindaxa. Chiar sunt curioasa daca functioneaza la tine, la mine n-a avut efect.
    Sa-mi impartasesc si eu experienta, poate cineva invata din ea. Am citit pe aici despre Lindaxa, asa ca am facut pe desteapta si mi-am luat de 15 mg. Intr-adevar, in prima saptamana taie foamea - nu de tot - dar nu taie POFTA. In primele 2 sapt. am slabit in total 2,5-3 kg, si in urmatoarele am pus 2. Organismul s-a obisnuit cu ele si nici macar foamea n-o mai taia. Sa nu va inchipuiti ca am mancat ca disperata. NU, chiar m-am abtinut de la multe.
    In concluzie: am aruncat aproape 80 de lei, de care imi puteam lua un tricou.