DIETE

•  
    • 93 mesaje
    19 Aug 2007, 21:51
    0 0
    ACUM 10 ANI AM TINUT DIETA CU SUPA DE VARZA SI AM SLABIT 28 KG.ACUM 5 ANI AM RAMAS INSARCINATA SI M-Am ingrasat 35 de kg. de la 50 am ajuns la 85kg.ASTA LA NUMAI 1.50 M .PROBLEMA MEA ESTE CA DE APROXIMATIV 5 ANI TOT INCERC SA SLABESC SI NU REUSESC SA TREC DE BARIERA DE 60KG. M-AM GANDIT SA INCERC PILATES .A INCERCAT CINEVA.?
  •  
    • 2191 mesaje
    20 Aug 2007, 00:03
    0 0
    imi poti da,te rog,mai multe detalii despre dieta cu supa de varza?cum o preparai?doar asta mancai toata ziua?cat timp ai tinut`o?
  •  
    • 156 mesaje
    20 Aug 2007, 15:24
    0 0
    dupa cum poti citi pe alte posturi (cred ca unul chiar asa se numeste) supa de varza este naspa pentru sanatatea ta...dieta cu supa de varza, nu supa de varza in sine. dar fiecare face ce vrea cu corpul lui...so, go ahead!

In legatura cu pilates: sunt exercitii de modelare, mobilitate...de slabit cu pilates mai greu. Pentru slabit ai nevoie de exercitii cardio si de dieta. Asta este crudul adevar...fara ele grasimea tot acolo ramane, oricat de multi muschi ai dezvolta dedesubt.
    Asa ca spor la slabit sanatos si fara diete "minune" sau pastile.
  •  
    • 93 mesaje
    20 Aug 2007, 17:54
    0 0
    supa de varza se prepera foarte simplu 1 varza ,frunze de telina+tulpinile de la telina ,2 legaturi patrunjel,1cutie rosii in bulion ,1 cub maggi 4 cepe mari. toate astea se taie bucati mari se pune apa cat sa acopere toate legumele apoi se pune la fiert la foc mare timp 1/2 de ora.Dupa aceea se da focul mic si se lasa la fiert circa 3 ore.Poti adauga 1 ardei iute si piper, Eu o mancam foarte fierbinte si foarte iute.Daca ai probleme cu ficatul sau fierea(vezica biliara. bila)nu ti-as recomanda sa bei supa.Apropo supa se strecoara inainte sa o bei .Sa stii insa ca poti slabi si tinand numai regimul fara supa