Xenical
-
0 0De ieri am inceput dieta cu xenical si ayur slim. Eu am mai tinut dieta cu xenical si viaredin ( dar din pacate viaredin nu se mai fabrica) si am slabit 20 kg ( de la 70kg la 50 kg), dar in 2 ani am pus la loc cam 9-10 kg. Nu m-am speriat ptr ca stiam ca asa se va intampla ( pastilele mi-au fost prescise de la institutul I.C Parhon, de o doctorita f draguta care mi-a zis ca s-ar putea sa ma mai ingras dupa terminarea curei, urmand sa tin iar cam la interval de 1 an, marind lunile de tratament, pana mi se va regla metabolismul). Oricum a fost un pas foarte mare ptr. mine care nu reuseam sa dau jos 1 kg cu tot sportul din lume si toate dietele posibile. Acum stiu ca xenicalul ma ajuta si stau mai linistita. Va tin la curent. Sa-mi tineti pumnii. Va pup
-
Mey..nu stiu de ce aveti atatea idei gresite despre slabit....sa slabesti este foarte simplu..credeti-ma...e vorba de un stil de viata..nu balarii cu medicamente, fie ele si naturiste..aste sunt temporare si .in plus..s-ar putea sa dauneze organismului..treaba e cat se poate de simpla...adoptam un nou stil de viata( fara alimente rafinate, fara dulciuri, sucuri , paine,...)..si..deveniti fratilor vegani..vegetarieni, hai...ca e greutz vegan...faceti cel mai bun lucru posibil ptr organism...rezultatele nu se lasa asteptate..vorbesc din experienta mea...
-
Da, aveti perfecta dreptate, dar dupa cum am spus mai sus, eu nu am putut slabi absolut deloc prin nici o metoda. Mi-am scos din alimentatie prajelile, carnea de porc, painea si dulciurile de o gramada de ani si cu toate acestea nu puteam da jos nici macar un gram fapt pentru care am ajuns la institutul de endocrinologie Parhon, unde mi s-a spus ca am niste dereglari hormonale si un aport glucidic foarte ridicat. Pana atunci, nimeni nu ma credea ca eu nu mananc nesanatos si totusi nu slabesc ( inafara de persoanele apropiate, care imi cunosteau stilul de viata), devenisem frustrata si ma enervau toti pentru neincrederea acordata stiind prin ce trec eu
. Cand am ajuns la Parhon si am explicat tot... toate incercarile mele...stilul de alimentatie adoptat dar fara rezultat..m-au bagat imediat la un set de analize si intr-adevar mi s-a confirmat absolut tot ce am spus. Atunci m-am simtit usurata...medicul confirmase ceea ce spuneam eu. Asa ca fetelor... eu stiu ce inseamna "a trai sanatos", dar in unele cazuri chiar nu da rezultate fara un pic de ajutor. VA pup si multumesc pentru sfaturi. -
Buna!Si pe mine ma intereseaza amanunte despre slabitul cu xenical.Lelee, te rog sa ma tii la curent cu cat ai slabit, pt ca vreau si eu sa imi cumpar.Trebuie neaparat reteta pt xenical? dupa ce am nascut, am ramas cu 10 kg in plus si nici o dieta nu isi mai face efectul.Asa ca sunt hotarata sa incerc xenical.As vrea sa stiu cat si in cat timp au slabit fetele care au luat xenical.Va pup !
-
tcrina o sa te tin lacurent.Nu iti trebuie reteta ptr xenical, o pastila e 35.000lei vechi( sau 38, depinde de farmacie) si trebuie sa iei cate una in timpul mesei.Trebuie sa tii si o dieta( fara grasimi, prajeli, dulciuri, carne de porc,carne de miel, peste gras,paste, mezeluri, conserve,unele fructe-banane, struguri,smochine, pere, prune, fara bauturi carbogazoase si cu zahar,bauturi alcoolice, paine alba...Ai voie 5 g sare pe zi, 10 ml ulei, 50 g paine graham sau hipoglucidica.Eviti ceapa, vinetele. usturoiul, fasolea( decat verde pastai ai voie)margarina...Eu ma bazez pe spanac, pui, vita, mamaliga, lapte degresat, iaurt degresat, branza degresata, salate ( rosii, castraveti, varza, salata verde) fructe ( mere bot de iepure sau verzi, piersici, portocale,pepene doar verde..)Nu mananc dupa ora 19. Miscarea este importanta- mers pe jos sau sala.Eu am slabit in urma cu 2 ani 20kg in 2 luni si ceva. Important e ce faci dupa ce nu mai iei pastilele. Iei 2-3 luni pana slabesti cat vrei si continui cu pastilele pana la 8 luni- 1 an introducand usor usor alimentele obisnuite ptr a-ti obisnui organismul. Mai vorbim, te pup si succes.
-
lilee, cat ai slabit?Eu azi vreau sa ma duc sa imi iau xenical.Sunt curioasa cat ai slabit tu pana acum.Iei doar o pastila pe zi?Eu nu am mai luat xenical pana acum.Cu viaredin am slabit si eu foarte mult acum vreo 4 ani si chiar imi pare rau ca nu se mai fabrica.Sa mai scrii aici cat ai slabit , pt ca sunt si eu interesata.Te pup si spor la slabit !