ex pilates

•  
    • 213 mesaje
    15 Aug 2007, 19:58
    0 0
    fetelor ati incercat careva exercitiile pilates? eu mi am luat niste dvd uri. sa imi ziceti si mie care ati facut aceste exercitii daca ati slabit de la ele, eu le fac cam de 2 saptamani dar nu pot sa imi dau seama daca sunt bune sau nu
  •  
    • 415 mesaje
    15 Aug 2007, 21:23
    0 0
    angel,pai daca faci de 2 saptamani ar cam trebui sa stii daca-s bune sau nu.
    eu nu stiu ca nu fac.dar poate ne spui tu peste un timp.
  •  
    • 415 mesaje
    15 Aug 2007, 21:24
    0 0
    oricum te felicit ca faci sport.tine-o tot asa!
  •  
    • 156 mesaje
    16 Aug 2007, 08:38
    0 0
    Din cate stiu eu exercitiile Pilates sunt in special pentru tonifiere, recuperare...
    Nu poti slabi decat combinandu-le cu dieta si cu cardio. Din ce am putut constata eu intr-un an fetele de la sala care fac numai pilates nu au slabit. Cele care fac si aerobica/tae-bo...+ tin dieta au slabit.
    Reclamele cu "am slabit 20 de kile facand n minute de pilates pe zi" cred ca sunt mincinoase.
  •  
    • 60 mesaje
    16 Aug 2007, 10:30
    0 0
    Salutare,

De slabit nici eu nu am slabit cu pilates, dar mi-am tonifiat muschii si nu ma mai doare spatele.in plus sunt mai elastica, miscarile sunt mai ample.
    per total, eu sunt multumita mai ales datorita faptului ca nu ma mai doare spatele, din cauza statului prea mult la birou, pe scaun.
  •  
    • 3 mesaje
    16 Aug 2007, 11:36
    0 0
    Buna, eu am incercat Power Plate si sunt foarte multumita de rezultate tocmai de aceea vreau sa va spun si voua care este arma mea impotriva oribilei celulite si impotriva kilogramelor in plus...Este o munca de durata scurta, dar solida. Vibratiile Power Plate-ului iti fac muschii sa arda. Am lucrat cu un antrenor care m-a trecut printr-o serie de exercitii in 15 minute. La sfarsitul antrenamentului, imploram mila. O luna mai tarziu, pierdusem jumatate din kilogramele in plus si intregul meu corp se simtea in forma si puternic. Celulita chiar disparuse... Si daca tot vorbim de Pillates, am aflat ca metoda are un rezultat swooper daca facem exercitiile chiar pe power plate.
    Asa ca va recomand cu caldura acest aparat, sunt sigura ca va da si la voi aceleasi rezultate. Astept sa imi povestiti. Pup
  •  
    • 1364 mesaje
    16 Aug 2007, 11:49
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 213 mesaje
    17 Aug 2007, 22:18
    0 0
    mda am uitat sa va zic ca fac si exercitii de tae-bo, dar eram curioasa cum e cu pilates, ca ma cam plictisesc nu de alta. ms de mesaje fetelor
  •  
    • 221 mesaje
    18 Aug 2007, 09:48
    0 0
    Vectra ,de unde ti-ai luat aparatul si cat costa?Merci!
  •  
    • 133 mesaje
    18 Aug 2007, 11:41
    0 0
    stie cineva vreun centru in Brasov care sa aiba acest power plates?
  •  
    • 199 mesaje
    27 Aug 2007, 14:50
    0 0
    dragutzelor dah dc sah datzi bani aiurea pe Winsor Pilates..shtitzi..avetzi dreptate k nu shtiatzi ce efecte are dar totushi..puteatzi sah il cautatzi pe net!dc sah vah repezitzi sah sunatzi acolo?eu l-am gasit pe YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=TKMofgI4eUY&mode=related&search=

p.s poate datzi add la thinkthe_guys