rontait

•  
    • 155 mesaje
    14 Aug 2007, 18:52
    0 0
    M-am apucat si eu de ieri de dieta disociata, dar tot imi vine sa rontai ceva, si atunci bea apa in speranta ca imi trece, dar ii doar pe momente. Voi ce faceti sa nu aveti senzatia asta. Va rog ajutati-ma sunt si eu la inceput
  •  
    • 266 mesaje
    15 Aug 2007, 09:55
    0 0
    Buna!Mult succes! Pai, e cam dificil cu senzatia asta de a rontai ceva mai mereu. Bei apa, asa fac si eu, dar la un momendat cu toata apa din stomac si tot simti k trebuie sa rontai. Incearca sa mesteci guma (functioneaza la mine). Eu tin propria mea dieta si imi mai permit sa pap bomboane solano. Stiu k nu e indicat guma pt. k face pofta de mancare(asa spun unii), dar uneori ne mai amagim dorinta de a rontai. Mult succes!
  •  
    • 1562 mesaje
    15 Aug 2007, 11:31
    0 0
    la mine senzatia de rontza-rontza dispare daca mananc bine dimineata...apoi...apa la greu...morcovi....mere....
  •  
    • 235 mesaje
    15 Aug 2007, 13:23
    0 0
    Si eu rontai: apa si morcovi. Pe bune!
  •  
    • 1122 mesaje
    15 Aug 2007, 17:19
    0 0
    mestecand guma iti afectezi stomacul.
  •  
    • 199 mesaje
    28 Aug 2007, 11:00
    0 0
    d cate ori simtzi nevoia sah rontzai cevah spala-te p dintzi!am citit intr-o revistah shi chiar merge
  •  
    • 133 mesaje
    28 Aug 2007, 12:08
    0 0
    Si eu sunt la fel, de cand ma chinui sa-mi schimb alimentatia sa mamanc dupa un program, mi-e gamdul numai la mancare, si numa la alea nepermise.Mestec guma, mi-am luat o punga cu stafide pe care o tin aproape si mai iau din alea si am stomacul plin cu apa.Uneori cred ca nu o sa se micsoreze burta niciodata de la atata apa.Ajung cam la 3l/zi, ceea ce este f. mult, pt. ca pana in decembrie anul trecut beam cam 2 pahare pe zi.Ajungeam sa beau mai mult cu tot cu prtia de cola