cum va cantariti?

•  
    • 155 mesaje
    14 Aug 2007, 10:11
    0 1
    sunt confuza. Azi dimineata m-am cantarit aveam 83,300kg,ma bucurasem ca am slabit apoi am mancat fructe (ca tin dieta disociata) am mai stat o ora si m-am cantarit din nou dar de data asta aveam 84kg. Voi cum va cantariti? La ce ora? Conteaza momentul zilei?
  •  
    • 155 mesaje
    14 Aug 2007, 10:13
    0 0
    nu am mancat multe fructe doar 2 mere si peste o jumatate de ora am baut 1pahar mare cu apa. Oare conteaza ca nu am eliminat apa?
  •  
    • 601 mesaje
    14 Aug 2007, 10:21
    0 1
    Scumpa, am un sfat pt tine....tine departe cantarul ...nu de alta, dar de multe ori te tradeaza....cantareste-te o data pe sapt, stiu ca e greu...dar fa un efort. La inceput si eu ma cantaream din ora in ora si stupoare ma ingrasam vazand cu okii, dupa ce dimineata imi arata o greutate...seara aveam cu 2 kg mai mult...
    Acum l-am strans....pt ca in ultima vreme am incpeut sa ma ingras pana si mancand de regim....si mi-e frik sa nu fie ceva legat de psihic...deja cand stiu ca tre sa ma urc pe cantar....imi vine sa plang....
    Prin urmare cantareste-te o data pe sapt cel mult de 2 ori...si atunci dimineata pe stomacul gol, dupa ce ai fost la toaleta si sa fii dezbracata... bafta
  •  
    • 155 mesaje
    14 Aug 2007, 10:45
    0 0
    mersi, am sa incerc sa nu ma mai cantaresc, desi e foarte tentant, mai ales cand tii si o cura de slabit
  •  
    • 191 mesaje
    14 Aug 2007, 12:27
    1 0
    In principiu trebuie sa te cantaresti in fiecare zi la aceeasi ora, nu din ora in ora. Ideal e sa te cantaresti dimineata , imediat dupa dus, atunci iti afli greutatea reala. E normal sa iti arate mai mult dupa ce ai mancat, ca doar nu ai luat aer. Incearca sa te cantaresti doar o data pe zi, aproximativ la aceeasi ora si atunci iti poti da seama daca ai slabit sau nu.
  •  
    • 47 mesaje
    14 Aug 2007, 12:54
    3 0
    Asa ma cantaresc si eu: dimineata, dezbracata, pe stomacul gol. Daca ma cantaresc dupa ce mananc, deja cantarul arata mai mult cu 1-2 kg.
  •  
    • 737 mesaje
    14 Aug 2007, 14:25
    0 0
    eu ma cantaresc o data pe luna chiar si mai rar
  •  
    • 415 mesaje
    14 Aug 2007, 16:44
    0 0
    eu ma cantaresc dimineata cu stomacul gol cum zicea cineva.Dupa ce mananci sigur ca-ti arata ceva in plus.
  •  
    • 266 mesaje
    15 Aug 2007, 10:00
    0 0
    Buna! Dimineata ma cantaresc si eu. In fiecare dimineata am acelasi nr. de kg - 66. Dar ma mai cantaresc cateodata si in timpul zilei si am avut si 66 dar in alte zile 67, dar dimineata....am tot 66. Depinde de ceea ce papi sau cat de multa apa consumi si ai in organism la ora cand te cantaresti; de asta e indicat dimineata pt. ca deja organismul a asimilat peste noapte ceea ce ai consumat peste zi.
  •  
    • 298 mesaje
    15 Aug 2007, 21:56
    0 1
    numai dimineata pe stomacul gol ca atunci sti exact si nu ai voie sa misti cantarul de unde te-ai cantarit prima oara!
  •  
    • 693 mesaje
    19 Aug 2007, 14:46
    0 0
    Alege-ti un punct in care sa iti tii cantarul...Nu il misca de coloc colo si ai grija ca acul sa fie acolo unde tb (in cazul in care nu este electronic)...Normal ca poti sa ai chiar cu 1 kg sau 2, la sfarsitul zilei...fata de dimineata...Pt ca se intampla asa:
    Atunci cand nu mananci o perioada mai lunga (noaptea) e logic ca digeri mai bine mancarea de ziua trecuta(scade si nivelul insulinei)...Seara ai mai mult...Iar dimineata ai chiar cu 1 kg mai putin...Mai ales dc te duci si la wc si elimini tot...inclusiv apa din organism..Dc mananci un pepene la pranz...poti sa ai cu 2 kg de apa mai mult in organism...Dar peste vreo 4 ore...nu o sa mai ai nimic

Cel mai bine este sa urmaresti evolutia pe un cantar electronic, unde iti arata in sute de grame cat ai luat in greutate sau cat ai scazut...Sa fim serioase..1-2 kg sunt fluctuante la oricine..
  •  
    • 9 mesaje
    19 Aug 2007, 18:28
    1 0
    fetelor... o intrebare... intr-o dieta se pot consuma pufuletzi si mamaliga? Imi plac la nebunie pufuletzii ( simpli) si ma gandeam ca pot inlocui cu succes masa de seara cu o "rontaiala" de pufuletzi, plus ca imi provoaca si o stare de satzietate mai mare decat o poate face orice alt produs. Iar la pranz sa inlocuiesc painea cu mamaliga? ( mamliga+piept de pui la gratar + spanac?)Ce ziceti? Sunt produse care contin multe calorii? VA rog sa-mi raspundeti. VA pup
  •  
    • 298 mesaje
    19 Aug 2007, 18:32
    0 0
    poti manca pufuleti simplii in loc de o masa dar doar o punga si nu in fiecare zi,cat despre mamaliga nu prea merge cu piept de pui,mai bine mananca cu branza dietetica si tot asa,din cand in cand,eu asa fac si nu m-am ingrasat!