pentru abdomen
-
0 0Buna!!! am si eu o problema: nu stiu cum sa fac ca sa am un abdomen plat....ce trebuie sa mamanc sau ce exercitii sa fac...... am incercat de nenumarate ori sa tin o cura de slabire dar nu prea am reusit.(cura o tineam dupa mintea mea nu una speciala).....ma poate ajuta cineva????
Eu dupa ora 7 nu mai mananc.... dar ma gandesc daca dupa aceasta ora se pot manca doar fructe...sau nici acestea nu trebuies consumate dupa ora 19.00? -
e foarte bine ca nu mananci seara(ce bine ar fi daca as putea si eu).dar depinde si de ora la care te ducu la somn.stiu ca ar fi bine sa ai cam 4 ore intre ultima masa si somn.Fructele sunt bune insa depinde si de om,unii au energie dupa ce mananca un fruct.Si mai depinde si de felul fructului.ar fi bune alea cu mai putine zaharuri gen grefe.
-
Fructele se mananca mereu dimineata deoarece se digera mai repede decat mancarea si pentru ca ofera energie corpului, energie care ne este necesara pentru a incepe o zi de lucru.
In ceea ce priveste abdomenul plat, incearca sa faci multe abdomene, cam 200 pe zi, sa bei multa apa, 2-3 l pe zi si sa renunti la dulciuri, paine, sucuri. -
poti face si o mie de abdomene pe zi,numai asta n-o sa te ajute.miscarea gen cardio e foarte buna.daca nu mergi la o sala,poti alerga 30 min pe zi sau macar o data la 2 zile.combinat cu un regim alimentar ar trebui sa dea rezultate.oricum,nu te astepta la minuni de pe o zi pe alta,mie mi-a luat 6 luni,dar sunt multumita
-
Eu rezolv burtik cu fructe si abdomene....dar asta nah depinde de fiecare, de cum e constructia corpului....desi sunt supraponderala...stau bine la capitolul talie si resp burtik...sunt proportionata si cu putin efort...arata super...nu ca la una de 50 de kg...dar ca pt una de 60...desi eu am mult peste...
-
Poi ejti buna rau...eu la 74 si 1,62
dar nah treaca mearga asta sunt si tre sa trag sa ma schimb...poi eu ma ingras de la carne enorm...am tinut disociat si in cele 2 zile de carne(tineam varianta 2-2-2)am pus 3 kg...desi nu papam paine sau prajit...asa k la mine fructele sunt salvarea...pap toata ziua fructe...mai alternez cu lactate*adik doar lapte ca alt lactat nu imi place(si carne foarte foarte rar....fructe si legume la greu...mai ales seara la ultima masa...si la sport nu ma plang...am facut vreo 6 ani de performanta si dupa ce m-am lasat aveam 86 kg
...acu e mai bine...dar ink am conditie fizica...incep cu cate putine abdoemene (am inceput sa fac scurte...am auzit ca sunt cele mai bune, iar la fitness tot de alea faceam)....si reusesc sa fac si cate 200 odata..daca fac de 2-3 ori pe zi eu ma declar multumita... -
N-am tinut-o desi am vazut un topic nou pe forum...poi depinde de organism...eu am nevoie d eun mic impuls la sport ca dupa mai mai ca nu ma mai opresc...sunt innebunita dupa sport..desi sunt plinutza bine...as juca basket si handbal ore intregi...trb sa recunosc ca sunt foarte solicitante, dar acum nah nu prea am companie la sport....si mai fac singura de nebuna...fac zilnic pt ca altfel daca renunt o zi...nu mai fac o saptamana...ma cunosc eu bine.
-
stepper,bicicleta,banda,asta inseamna cardio.am inteles ca ai fost la o sala i oboseai foarte repede.ai facut cumva aerobic sau tae-bo?daca da,eu zic ca ar trebui sa incerci fitness-ul,sigur nu vei obosi.si gaseste o sala unde exista un antrenor care sa se ocupe cat de cat de cliente,le ajuta,monitorizeaza greutatea,le masoara o data la 1 luna sau 2.multa bafta iti doresc
-
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
e tot c tre sah faci!am mai scris astah shi in alt topic...rezulatele nu se vad imediat dar shi cand se vad..:->
dragele mele shi dak obositzi am zis k putetzi lua o pauzah d maxim 10 secunde(nu mai mult!) dar totushi..eu mi-am micshorat pauzah(5 secunde:->)
cred k trebe sah fie cinevah care sah vrea sah vb cu mn
datzi add la thinkthe_guys chiar dak sunt doar o copchila
-
cand am inceput sa fac abdomene faceam cate 100 odata, si faceam la inceput cate 2 serii pe zi...dupa 2 luni faceam deja dintr-o bucata 800 de abdomene, am mai facut in jur de 1 luna...abdomene scurte, dupa aia m-am plictisit si am facut alt tip de abdomene ...nu stiu cum sa va explic dar va spun
bineinteles prietenul meu m-a sfatuit sa fac asa, el este instructor sportiv, nu de fitness dar se pricepe...stateam intinsa pe spate si ma ridicam pana aproape in fund dar deodata ridicam si picioarele in sus ghemuite si corpul...asa se simteau abdomenele si in partea de jos a burtii, cu abdomenele scurte doar incpei dar trebuie schimbate pe rand pentru a se vedea ceva, sa nu se obisnuiasca muschii doar cu un tip de abdomene.