Ceaiul verde
-
0 0Salut fetelor!
Tocmai am aflat si eu despre efectele extraordinare ale ceaiului verde si sunt curioasa de la ce firma as putea gasi un ceai de calitate. Am inteles ca frunzele la cutie ar fi mai bune decat pliculetele. Voi ce folositi? -
r_o_r_o,eu mai folosesc capsule de ceai verde.se iau dimineata inainte de mancare.O pastile e echivalent cu 1,5 litri de ceai verde.
Pentru ceai,daca nu a raspuns inca nimeni incearca si tu cu ceai frunze daca ai de unde.Vezi ca ceaiul verde are un mod de preparare diferit.Se tine la infuzat nu stiu cate minute ca sa fie bun.cauta pe google.Bafta! -
eu am folosi un sirop cumparat de la un medic nutritionist si am slabit 15 kg intr-o luna,puneam cate 3 lingurite din acel sirop intr-un litru de apa si beam toata ziua din acea sticla.imi grabea arderile si nu mai eram constipata,acum ma simt f bine mi-a schimbat metabolismul acel sirop facut din plante ,nu ma mai ingras si ma simt mai bine.cand aveam nevoie de niste sfaturi in privita mancarii ii trimete-am mail doctorului si el ma sfatuia ce sa mananc dar eu ca de fiecare data calcam stramb si mancam dar totusi am slabi.pentru cine are nevoie de ajutor sa slabeasca eu va las adresa de mail a doctorului
r_catalinmoraru@yahoo.com.si nu va stricati organismul cu tot felul de pastile si diete drastice. -
boldor,nu iau in fiecare zi pentru ca mie-mi place muuuult cafeaua si beau multa.am slabit ceva(aprox 10 kg-insa de la paste pana prin mai la sfarsit) dar nu cred ca de la ceaiul verde avand in vedere ca nu-l iau regulat.Intra pe topicul"gata! nu se mai poate" ca suntem cateva fete acolo care vb despre diete.
-
ainisia,ceaiul verde contine cafeina.Daca bei cantitate mare iti da insomnii.Sau daca-l bei aproape de ora de culcare.Si cum am mai spus,daca bei cafea ori renunti la ea (cafea) ori bei o cantit mica de ceai verde-o cana.
Eu daca beau ceai verde-infuzie am uneori senzatia de greata.Nu-mi place mirosul si gustul.de aia mai iau cand si cand pilule de ceai verde.