slabitul asta ma omoara!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
8 Aug 2007, 12:470 0buna evelor.
sunt noua pe forum si am citit pe niste topic=uri ceva despre regimul disociat.
l-am inceput si eu acum 3 zile si vroiam sa va intreb daca cumva stiti dupa ce slabesc cat vreau pot sa mananc incep sa mananc normal sau trebuie totusi sa ma abtin de la unele pofte?
si daca puteti sa imi da-ti mai multe detalii despre acest regim cum ar fi pana la ce ora pot sa mananc si cam cat sa mananc pe zi din fiecare grupa de alimente, v-as fi recunoscatoare.
va multumesc -
8 Aug 2007, 14:29Salut!
Cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu un medic/nutritionist...iti faci analizele (este un set special pe langa cele clasice...pe mine m-a costat cam 150 ron, dar depinde de laborator)si sa te documentezi serios. Pe eva sunt articole, mai sunt site-uri specializate daca ai rabdare...si, dupa cum am vazut chiar in ultimul articol de pe eva, sa nu iei de buna ce a mers la altcineva. Cum ar fi "nu mancati dupa ora 18"...eu am mancat si la ora 23 si tot am slabit...dar, pe langa dieta, am facut si sport. Cred ca 50% este vointa, 25% dieta, 25% sport...cel putin la mine cam asa cred ca a fost proportia. Dar nu am revenit la vechile obiceiuri..am ales un stil de alimentatie pe care-l pot pastra fara dificultati. -
8 Aug 2007, 14:35merciuc frumos pt sfat si sper k o sa slabesc si eu in curand cateva kg pt k a zis sotu' k daca depasesc 60 kg ma paraseste
)))))
am glumit bineinteles -
8 Aug 2007, 20:56dupa ce ajungi la greutatea dorita..trebuie sa "respecti" un regim alimentar sanatos..daca te apuci sa mananci ce mancai de obicei,o sa ajungi sa ai mai multe kg decat aveai inainte de regim..
incearca sa scoti din regim bauturile acidulate,dulciurile,grasimile,prajelile,fainoasele..
poti manca cate ceva dulce din cand in cand(inghetata,cate 4 cubulete de ciocolata neagra),poti manca 2 felii de paine pe zi (de preferat paine neagra)..carnea o mananci fiarta sau la gratar (sau prajita fara ulei)..etc
bafta..
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness