stepper -ul

•  
    • 53 mesaje
    7 Aug 2007, 14:04
    1 0
    Scuze, am postat de doua ori cred, din gresala.
    Deci, fetelor, cele care practicati sport, am si eu o nelamurire. Fac sport de 1 an si jumatatate de 2 - 3 ori pe saptamana. Imi place foarte mult si m-am gandit sa mai suplimentez si acasa. Cum spatiu nu prea am m-am gandit sa-mi cumpar un stepper din acela mic. Cineva mi-a spus ca nu fac bine pentru ca nu pot slabi cu el, imi dezvolt excesiv musculatura gambelor etc. Dintre cele care va pricepeti sau aveti asa ceva, ce puteti sa-mi spuneti?
    Va multumesc
  •  
    • 309 mesaje
    7 Aug 2007, 14:24
    1 0
    exercitiile pe stepper sunt de tip aerob deci ajuta la slabire (la fel ca si bicicleta, banda de alergare, inotul, alergarea etc.)
  •  
    • 18 mesaje
    9 Aug 2007, 01:51
    1 0
    Hi! Ma bucur ca faci sport si te'ai gandit sa faci si in casa. Acasa e cel mai eficient mod pt ca poti face cand vrei si nu trebuie sa'ti faci timp si pt a prinde tramvaiul s.a.m.d. Daca nu ai loc pt un stepper, no problem, la fel de eficeinta e si alergarea de pe loc. Poti merge vreo saptamana la aerobic ca sa vezi cum se face acest lucru. Nu aparate iti trebuie ca sa iti lucrezi corpul astfel incat sa arati si sa te simti bine, ci vointa. Multa putere de munca!
  •  
    • 728 mesaje
    9 Aug 2007, 11:55
    1 0
    Eu am acasa o bicicleta si in fiecare seara fac cam o ora (aprox 500 de cal dupa cum zice ceaul). dar tare greu mi se pare ca slabesc.
  •  
    • 53 mesaje
    10 Aug 2007, 15:48
    1 2
    multumesc pentru sfaturi si incurajari; mi-am cumparat stepper-ul.
    asa cum spuneam, eu merg si la aerobic, dar parca simtem nevoia sa mai fac si acasa ceva atunci cand nu pot sa ajung din diverse motive; sper sa ma tina cheful de munca.
  •  
    • 3 mesaje
    12 Aug 2007, 00:08
    0 0
    este adevarat k nu prea ajuta la slabit ci doar la intarirea muschilor gambei si ai feselor. Alergatul pe banda si bicicleta ajuta mult dar fara o dieta sanatoasa nu faci nimic.Mananci sanatos si slabesti,o spun din propie experientza.
  •  
    • 584 mesaje
    20 Aug 2007, 20:05
    0 0
    Gaia, te rog mult spune-mi si mie ce fel de stepper ti-ai luat si cat a costat! Vreau si eu sa imi iau unul, am vazut pe site-ul First Bike doua modele din acelea mici, care au si doua corzi (pt antrenarea bratelor)...Eu asa ceva as vrea, pt ca ocupa putin loc. Dar nu stiu daca sunt bune si daca preturile de pe site sunt cele reale.
    Inca ceva, evelor (care stiti)...ce inseamna stepper pentru miscari laterale? Este diferit de cele..."clasice"?
  •  
    • 133 mesaje
    20 Aug 2007, 23:10
    1 0
    Eu am unul cu miscari laterale.Am intelesx ca asta lucreaza si talia si miscarile sunt mai ample.
    ma bag in discutii cu voi poate , poate oi capata si eu mai multa vointa.
    Am aparate, imi propun sa le folosesc, dar mananc si cam anapoda si s-au cam prafuit si aparatele mele.Voi ma motivati.
    Multumesc
  •  
    • 133 mesaje
    20 Aug 2007, 23:12
    0 0
    l-am luat din carrefour cand era la oferta cu 170 lei.Acum nu stiu cat mai e, dar daca urmaresti intra destul de des in oferta si la un pret rezonabil.
  •  
    • 1761 mesaje
    21 Aug 2007, 01:16
    3 0
    Am o prietena care se ingasase putin.acum a inceput sa dea jos. Face stepper de doua ori pe zi, cu muzica cam jumatate de ora. Numai sa ai grija sa incepit usor. Ea a tinut si dieta ca sa grabeasca slabitul.

Dar dieta ei ar fi asa: paine, o felie sau cereale dim. planz friptura cu garnitura. seara salate, legume fierte. si intre mananca cate ceva gen : morcovi, mar, un fruct, etc.

Si a slabit in doua sapt 5 kg. Cica stepperul o ajuta. se si vede sincer. arata a slabit sanatos. A dat mult de la talie, si pielea ramane acolo.
  •  
    • 584 mesaje
    21 Aug 2007, 08:52
    0 1
    Dar preturile de pe site-ul First Bike or fi actuale??? Pentru ca daca da, sunt acceptabile - 150, 170 ron un stepper cu miscari laterale si cu corzi....Pare cam putin, ma gandesc ca nu e actualizat site-ul!!
  •  
    • 53 mesaje
    21 Aug 2007, 09:35
    0 1
    cu stepper-ul am luat teapa: l-am cumparat din cora la oferta cu 140 lei si ca o idioata m-am lasat sedusa de pret; inutil sa va spun ca am incercat acasa sa lucrez pe el si nu se simtea nici un efort la picioare, dadeam in gol cum se spune; in final l-am dus inapoi si fara sa comenteze mi-au dat banii inapoi; aveti grija ca cel de la first bike la 170 lei este exact cel pe care l-am luat eu:un "no name" de tot rasul; acum m-am decis sa dau un ban dar sa nu am probleme; cineva mi-a zis sa nu cumpar din marile supermerketuri gen cora, metro, selgros etc pentru ca au articole sportive proaste, asa ca pun bani deoparte si luna viitoare merg la kettler pe calea mosilor; costa peste 350 lei dar macar cred ca nu voi avea probleme.
  •  
    • 584 mesaje
    21 Aug 2007, 09:47
    0 0
    Serios??? Bine ca mi-ai spus si mie...eu credeam ca macar alea de la First Bike sunt bune! Dar scrie acolo pe site ca iti poti seta anumite programe, poate la tine era ales un program prea....usor?? (zic si eu)
    Eu nu imi permit sa dau 3,5 mil pe un stepper, din pacate. De aceea ma gandisem la First Bike, stiam ca alea din Metro, Cora nu sunt bune, dar despre First Bike nu auzisem de rau.
    Este un stepper (de fapt doua sunt) si la Quelle, ati vazut? Ma gandeam la ala de 1,7 mil.
    Dar acum chiar nu mai stiu ce sa aleg .
  •  
    • 584 mesaje
    21 Aug 2007, 10:01
    0 0
    Vad ca asta de la Quelle are cilindri hidraulici, asta ce o mai fi??