Grapefruit
-
2 2a tinut cineva o dieta cu grapefruit? cam cat a slabit intr-o saptamana?am un eveniment sapt viitoare si m-am trezit ca vreau sa slabesc vreo 4-5 kg..mancand doar grapefruit..sau in cel mai rau caz combinat cu un copan de pui la pranz..oare merge?
-
Nu face greseala sa tii dieta numai cu grapefruit! Iti vei da organismul peste cap si doamne fereste te mai si imbolnavesti!
Apoi a slabi 4-5 kg intr-o sapt. e total nesanatos si greu de realizat. S-a tot scris de treaba asta dar vad ca inca nu ia nimeni lucrurile astea in seama.
Si apoi nu pot intelege persoanele pe care incep sa le deranjeze kg in plus numai inaintea unui "eveniment" - fie el o nunta, plaja sau mai stiu eu ce.
Scuze ca vb. asa, dar e spre binele tau. Daca simti ca trebuie sa mai slabesti putin o faci pentru tine nu pentru un eveniment si fara a-ti pune sanatatea in pericol! -
nu stiu care este dieta oficiala...eu am mancat numai grepfruit cat am vrut

se slabeste extrem de rapid dar foarte nesanatos. daca o faci o data nu cred ca are nici un efect negativ in afara faptului ca te ingrasi f repede dupa
atunci cand avem nevoie sa slabim rapid intr-un timp f scurt este excelenta.
eu am tinut-o o dta acum vreo 4 ani, eram in clasa a 12-a inainte de balul bobocilor, intr-o saptamana numai de grepefruit am slabit 5 kile. dupa nu m-am ingrasat dar am mancat destul de usor. a si in ziua evenimentului mananca ceva dulce sa nu ti se faca rau.
succes -
pai in principal doar grapefruit si daca mi-era foame sau era mama prin preasma
piept de pui
sa tineti cont ca nu va sfatuiesc sa va apucati de kestia asta, am zis doar ca eu am tinut-o si nu am patit nimic. daca avei rpobleme de sanatate nu cred ca e potrivita dar daca e vorba de o persoana sanatoasa nu cred ca are ce sa pateasca o saptamana.
din capitolul diete soc pot sa amintesc si dieta rosiei:
dimineata o rosie si o felie de paine prajita integrala
ora 11 suc de rosii
pranz salata de rosii cu 100 gr piept de pui
ora 4 suc de rosii
ora 6 doua rosii.
nu am incercat-o dar cica in 5 zile se slabesc 3 kile -
imi cer scuze ca va spun dar sunteti nebune!!!!!
lipsiti organismul de atatea elemente de care are nevoie doar pt ca nu aveti un pic de vointa sa mancati sanatos si sa adoptati o alimentatie care sa va ajute sa slabiti cum trebuie.
pai kg alea le-ati pus intr-o saptamana de vreti sa le dati jos atat de repede?
dupa dieta cu supa de varza, aia cu rosii, asta cu grapefruit va rog sa nu uitati sa o tineti pe cea cu pufuleti si apoi pe cea cu apa de ploaie si covrigei vanilati.
doamne, cand o sa va treziti? -
reddeea, cred ca ne obosim degeaba. stilul de viata sanatos si o alimentatie echilibrata nu sunt suficient de atractive pentru cele care vor sa slabeasca "urgent", ele au nevoie de diete-soc care promit sa le "evapore" cat mai multe kg in timp record. consecintele nu mai conteaza. ma lovesc de aceasta mentalitate tot timpul, cu clientele salonului pe care il administrez.
-
prietena mea a tinut regimul 1 saptamana, a mancat numai grapefruit! s'a simtit f nasol pe parcursul dietei, cat si dupa ... si nu cred ca merita stradania si sa va puneti la bataie sanatatea pt acest regim, kg se pun foarte rpd inapoi! Eu recomand cu strictete ultima masa la ora 17, e greu la inceput insa o data ce va obisnuiti o sa va fie bine ... in restul zilei se poate manca orice, in limita bunului simt ... mai mult ca sigur se dau jos 2-3 kg pe saptamana , va pup!
-
Eu una am 4 saptamani de cand mananc sanatos si fac si sport...in primele 2 saptamani am scapat de 4 kg....in urmatoarele le-am pus la loc....n-am mancat paine,prajeli,dulciuri, n-am baut suc....si nici n-am de gand sa fac asta chiar daca al meu cantar se incapataneaza...sa se miste...acum am vazut ca parca incepe sa isi revina organismul...iar asta ma ambitioneaza si mai mult...
Dar sincer la curele drastice nu va sfatuiesc...am scapa de 10 kg in aproape o luna, facand foame, mancand grepfruit, fibrobar si rar orez expandat....si acu se pare k le-am pus la loc....prin urmare daca m-am apucat de un regim bazat pe hrana sanatoasa n-am facut-o pt a slabi in mod excesiv intr-un timp relativ scurt , ci pentru a reusi sa nu mai las kg sa revina.
La inceput si eu am spus ca nu vreau decat sa slabesc si ca nu am sa ma ingras pt ca voi avea grija ce voi manca, dar se pare ca nu a fost asa...multe spunem , mult mai putine facem...prin urmare nu va mai aruncati cu capul inainte la fel de fel de diete care promit marea cu sarea...nu de alta dar ve-ti ajunge sa "castigati" mai mult decat "pierdeti"....si asta in sens peiorativ....
Va pwp... -
Minunea asta cu ultima masa la ora cutare nu este normala!!! Pentru ca depinde f mult de programul fiecaruia. Ca sa nu mai pomenesc de limitarea vietii sociale. Presupunem ca termin programul la ora 17 si dupa am timp sa ies...ce fac? Ma duc si ma uit la altii iar eu beau apa plata cu lamaie? Nu prea functioneaza.
Eu una ma scol la 6 si ma culc cel devreme la 24...ce sa fac de la ora 17 pana la 6 dimineata? Asta inseamna 13 ore in care corpul meu flamanzeste, din care 7 "constiente"...si atunci depune absolut tot ce am mancat in cursul zilei.
Mai exista cazuri de persoane cu glicemia scazuta...este imposibil sa stea nemancate atatea ore.
In plus, mancand atat de rar metabolismul se incetineste, nu are nici un interes corpul sa arda putinul pe care i-l dai si dupa sa ramana pe uscat.
Chestia cu mancatul "orice in cantitati rezonabile" iarasi nu functioneaza. DEPINDE DE PERSOANA. In plus se stie: fainoasele ingrasa, grasimile solide nu sunt sanatoase.....
Daca ii impui corpului un regim de detentie mai devreme sau mai tarziu se va razbuna. Ganditi-va cam cum ar fi sa vi se spuna "de la ora 17 intri in camera ta si nu mai ai voie sa faci absolut nimic. Te intinzi in pat si stai nemiscata."
Un regim strict se aplica unei persoane care are problema majore si sub supraveghere medicala. -
nomeimporta, ai si tu dreptate, treaba cu mancatul pana in ora 17 n'o poate aplica orice persoana doreste sa slabeasca! spre exemplu, cu 1 an in urma luam ultima masa la ora 17, acum o iau pe la 18, cand ajung acasa ... si eu ma trezesc la 07.00 si ma bag la somn in jur de ora 00.00
In legautra cu iesitul la un suc, la o maslina, dc vrei sa slabesti, te abtii! o limonada, o apa ... si eu as manca, mai ales cand ies prin diamond
ca arata asa bine mancarea, insa ..
Sunt o gurmanda de fel, recunosc ca duminica mananc orice, oricand, oricat
ca doar sunt si eu om
Ce am observat ca ma mentine este apa plata cu lamaie ... dar in cantitati mari, nu 1 pahar, 2 ci 2,3 kilograme. Recunosc ca nu le beau mereu, dar incerc macar 2! Si fitness, de 4,5 ori/saptamana
Va mai astept cu sfaturi de slabit
O zi misto
-
Hai ca nu beau 3 mereu, ca doar 2 - 2,5
, 3 mai rarut .. imi fac de seara limonada - 2l, o bag la frigider pana dimineata ...
Ziua la serviciu bag cam 1 l iar seara cand ajung acasa ramane sa beau cei 2 l preparati din seara trecuta
Incerc sa beau si dimineata pe stomacul gol macar 250 ml
Un truc pe care'l folosesc este sa mananc o feliuta de branza feta sau ceva sarat sa mi se faca sete
am luat'o razna,recunosc
Ca sa mai dau jos macar 2kg mi'am luat si paine de secara veritabila, are putine calorii, e uscat si crocanta
merge ...
va pup!