Electrostimulare..masaj anticelulitic?

•  
    • 307 mesaje
    3 Aug 2007, 23:11
    0 0
    Helau..Am si eu o intrebare..sa nu radeti de mine, ok?..here it goes: Ce senzatie ai la electrostimulare..ce simti..cum si in ce fel?Si inca una..ce e mai recomandat pt slabit si pierdut cm in talie: electrostimularea sau masajul anticelulitic?..Astept parerile voastre..Thanks
  •  
    • 307 mesaje
    4 Aug 2007, 18:21
    0 0
    Niciun raspuns..nimic..nimic?
  •  
    • 18 mesaje
    6 Aug 2007, 01:01
    0 0
    Sincer, cele mai eficiente sunt niste exercitii strong pt talie care iti vor da si mai multa incredere in tine si te vor face sa te simti foarte bine, la fel k orice exercitiu sportiv.
  •  
    • 2 mesaje
    6 Aug 2007, 14:40
    0 0
    La electrostimulare simti ca niste mici intepaturi sau furnicaturi ca atunci cand iti amorteste piciorul, dar pe masura ce timpul trece te obisnuiesti si sa zic pe la jumatatea sedintei nu mai simti nimic.Doar daca nu iti mareste intensitatea pe electrozi.Dar de obicei intensitatea pe electrozi se mareste de la o sedinta la alta.Stiu chestia asta pentru ca eu ma duc la un salon pe splaiu unirii, super salon si personal la fel, iar preturi accesibile.Si daca vei combina electrostimularea cu masajul anticelulitic este foarte bine. Si una si alta dau randament dar impreuna e chiar mai bine.Mie fetele de la acel salon mi-au facut toate "operatiunile" posibile la ele in salon.Si daca vrei sa afli mai multe detalii despre fiecare procedura in parte intra pe inshape.ro, te pup si multa bafta