aparat vibromasaj (cu curele)
-
0 0Intentionez sa imi cumpar unul (din acela cu 5 curele de diverse tipuri). Am tot citit pe net pareri pro, pareri contra....Are cineva dintre voi acasa? Este eficient sau nu?
Eu tin si un oarecare regim (nu ceva strict, dar incerc sa am grija ce mananc), nu vreau aparatul ca sa slabesc cu el (nu cred ca poti slabi cu asa ceva), il vreau mai mult pentru masaj, pentru a scapa de usoara celulita de pe coapse si pentru a-mi face pielea mai...ferma. Deci pentru asa ceva il vreau. Ce spuneti, este bun? Merita banii? -
buna! eu am acasa si sincera sa fiu mi se par bani aruncati pe fereastra. in afara de faptul ca te zgaltaie un pic la viteza a 2-a kiar iti da dureri de ca, alte efecte nu am vazut. l-a folosit si mama fara nici un efect
. noi l-am cumparat kand abia aparuse acum vreo 5-6 ani dar am vazut din nou reclama la teleshoping si este identic.
singura banda care este utila este cea care se pune incrucisata pe spate pt ca iti relaxeaza muschii dar celelalte benzi nu au dupa parerea mea nici un efect aupra celulitei sau a circulatiei.
in concluzie nu isi merita banii