exercitii pentr solduri , talie.....
-
0 0e am problema cu soldurile ... is un pic mai mari ... si as vrea sa imi accentuesz talia pt ca parca nu ar mai fii
.... ce exercitii sunt bune pt asta? -
Hi! Ar exista mai multe feluri exercitii. Eu le'am invatat vara trecuta knd am fost vreo luna la aerobic. Acum le fac acasa. O sa'ti spun cateva. Important e ca pe parcursul efectuarii exercitiilor, sa iti tii muschii abdominali incordati si sa nu respiri una-ntr-una pt ca astfel, nu mai iti mentii muschii incordati. Asadar, stand in picioare, cu mainile p solduri sau la ceafa, iti lasi corpul tot mai in jos, p o parte(ex asta ar trebui sa il stii d la incalzirea din timpul orelor d sport d la scoala, dar acolo nu se pune accent sa iti incorzi muschii in timpul efectuarii lui). Fa vreo 20-30 d bucati pt inceput. Alt ex- stai p o parte si ridici piciorul d la 15 la 45 d grade, apoi, d la 45 la 90 d grade(20-30 d buc din fiecare). Apoi, pt solduri, te pui in 4 labe &ridici un picior d la 45 la 90 d grade(prima data drept, apoi indoit). Dupa c ai terminat cu un picior, continui cu celalalt(tot 20 buc din fiecare). Repet-important e sa ai muschii incordati p tot parcursul efectuarii unei serii d 20-30 buc si sa nu respiri dupa efectuarea fiecarei buc in parte, ci, dupa 10 buc, respiri adanc si continui. Intre ex, e bine sa faci o pauza d exact 10 sec. Mai sunt cateva ex, dar mi'e greu sa le explic in scris. Discuta cu un prof d sport sau cu un fitness trainer. Mai ceva-nu fa prea mult d la inceput pt ca risti sa faci o intindere d muschi urata. Cel mai bine se fac acasa exercitiile, crede-ma ca stiu c vorbesc
(la sala poti sa nu mai ai timp sa mergi si o sa renunti la sport din cauza asta?-totul e constantza si perseverentza). Daca vrei, mai poti sa'mi scrii p adresa he_apsara@yahoo.comMulta bafta!