mancare dupa sala

•  
    • 59 mesaje
    25 Iul 2007, 12:46
    0 0
    buna, am si eu o intrebare: ce putem manca dupa ce venim de la sala? sau avem voie sa mancam?

multumesc
  •  
    • 344 mesaje
    25 Iul 2007, 12:51
    0 0
    buna! eu auzisem ca e ok sa mananci dupa c faci sport pt ca se pune totul pe muschi...acum numai stiu unde am auzit asta sau cat de buna e sursa dar eu cred ca atat timp cat mananci normal, chestii care sunt indicate la regim e ok. de aseamenea, stiu ca trebuie sa mananci proteine gen carne,branza...in orice caz nu dulciuri sau grasimi, prajeli nesanatoase.
  •  
    • 401 mesaje
    25 Iul 2007, 12:59
    0 0
    Dupa sala e bine sa papi proteine cu absorbtie rapida si carbohidrati. Carnea, branza, oua, sunt ele proteine, dar nu se vor absorbi asa de repede precum un shake creat special pentru asta Pentru aceasta masa, care este foarte importanta este recomandat de obicei un shake care se bea imediat dupa antrenament, in max. 30 minute. La sala la care mergi ar fi bine sa intrebi un instructor care iti va recomanda un astfel de shake. Daca ai vreun instructor incuiat care te va ameti cu povesti de genul "shakeul cu proteine te face mare" e clar ce fel de instructor e daca ai bani alege un supliment de la optimum nutrition (e unul special ptr gagici )sau alte firme mai mari. Eu ma feresc de redis ca de otrava! Sunt naspa. Vezi ca sunt siteuri specializate de suplimente , cauta cu atentie, citeste forumuri ... Bafta!
  •  
    • 401 mesaje
    25 Iul 2007, 13:07
    0 0
    http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=1606&perpage=20&pagenumber=1

Uite o discutie de pe un forum referitoare la shakeul dupa antrenament. Chiar daca participantii la discutie sunt majoritar barbati iti poati face o idee macar.
    Bafta!