Sala de fitness
-
0 0Cine stie o sala de fitness k lumea in cartierul Pantelimon?
-
Draga mea, eu stau in aceea zona. Alta decat Miramar (care nu este deloooc pe gustul meu) nu exista. Sunt tot felul de salite mici si obscure deschise in apartamente de bloc :O cu aparatura de casa, total neprofesionale. Eu merg la o sala foarte profesionista, dotata exact asa cum trebuie si pretul pe abonament este de 100 ron / luna/ 12 intrari, dar este pe la Posta Vitan. Daca te intereseaza, ca sa nu se considere publicitate trimite-mi un mesaj privat.
-
Eu am fost la Saria Club. Doamne ajuta ca nu mi-am facut abonament, si am platit doar sedinte individuale. Sala este destul de mica, vestiarele sunt groaznic de inghesuite, am fost acolo si sambata si in timpul saptamanii. Tot timpul e plin si e o inghesuiala de nedescris. Ajungi sa te schimbi pe hol sau sa vii gata echipat de acasa :O
Du-te si vezi cum sta situatia. E clar ca sunt foarte putine sali ...
e trist. Pacat ca oameni cu bani nu se gandesc sa faca o afacere din asta ... Sunt sali foarte bune dar foarte putine iar unele exagerat de scumpe! In afara sunt sali imense, cu 3 pana la 5.000 de abonati, sali care au peste 3.000 de mp. La noi e jaale
Am fost intr-o sala de fitness in Germania si mi s-a parut ceva de vis, bine eu nu am bani de mariot sau figuri, era o sala decenta pentru ei, si din cate am inteles era printe cele mici :O Am ramas socata ... profund impresionata si am plecat cu gustul amar ca la noi sa ai acces la o astfel de sala trebuie sa platesti poate 1.000 euro / an. Exagerat! In Australia o sala de 3.000 mp, echipata de vis, credeti-ma abonamentul era undeva la 480 AUS/an ceea ce la noi ar inseamna undeva la 300 de euro!!! :O Dar ei au mii de abonati .. pe cand la noi daca se ajunge la cateva sute pe an. E de inteles, echipamentele costa peste tot la fel .. dar ... -
Salile sunt super aglomerate vara...cred ca majoritatea d-abia cand se imbraca in costum de baie constientizeaza ca trebuie sa slabeasca..
E normal sa fie inghesuite ...mai ales ca nu toata lumea isi permite sa mearga la un centru bun...dar scuump
Eu n-as recomanda sala sub nici o forma...cel putin nu vara...cand mergi la o sedinta de aerobic si iesi d-acolo plin de transpiratia altora ..si nu numai... oricat ar fi de dotat, de aerisit....nu e sanatos
Practicarea exercitiilor pe mocheta imbibata de transpiratie a 1000 de persoane care au fost inaintea ta, respirarea aerului plin de scame, praf si transpiratul sub aer conditionat....no way
Jogging in parc fetelor -
Pupici...