Costum pentru slabit?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
22 Iul 2007, 15:300 0E vorba de treningul acela care te ajuta sa transpiri....l-a folosit cineva? este bun? slabesti cu el, sau doar iti deshidratezi pielea????
-
22 Iul 2007, 15:41Uite despre care, este si la Quelle unul, intra pe www.quelle.com.ro si la "cauta" scrie "costum pentru slabit", il gasesti, este 49 ron. Nu am cum sa iti dau linkul direct, pentru ca nu merge, te baga tot pe prima pagina a site-ului Quelle.
-
22 Iul 2007, 16:03nu il gasesc dar daaca este din plastic nu e bun mi`am luat eu unu acum si decat iti hidrateaza pielea dar e naspa....ca stai in plastic..si nu stiu cat de bine iti face sa fii transpirata si bagata in plastic...Nu slabesti de la el..e bun sa faci sport in el dar faci dus imediat
-
22 Iul 2007, 19:28stiu ca se gaseau pe la cora costume de slabit, erau vreo 40 lei .. se transpira mult in ele, am vazut o tipa la sala, in 5 minute pe banda era fantana; nu stiu cat de bune sunt insa pentru piele pt ca nu se oxigeneaza deloc
-
22 Iul 2007, 21:16nu-ti mai trebuie asa ceva...
avem sauna gratuita, marca "cod portocaliu"
-
24 Iul 2007, 14:08costumul de slabit te ajuta sa transpiri,si normal ca ai sa cintaresti mai putin doar,reducind din alimente ai sa slabesti cu adevarat si cu miscare bineinteles.Eu am avut mai multe costume si faceam fitness in ele,transpiram f.tare,dar se pierde apa.cind bei vei cintari la fel.sunt bune totusi caci prin transpiratie se elimina toxine si se purifica organismul
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness