helloz.....cn stie o dieta buna???
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
20 Iul 2007, 23:070 0fetelor....i'm dead
.....am 1,75 si 72 kg
(( am 14 ani si 3 luni....stiti o modalitate buna sa dau jos niste kg??
( -
21 Iul 2007, 08:09sport si o dieta echlibrata.
fa-ti abonament la o sala si axeaza-te pe exercitii cardio - banda, bicicleta,stepper, aerobic sau poti sa faci jogging. nu mai manca seara si elimina dulciurile, bauturile carbogazoase si rezuma-te la maxim 2 felii de paine pe zi.
dc poti, urmeaza chiar un regim. sunt aici diverse topic-uri.
nu te da batuta din prima,rezultate vizibile apar cam dupa 2luni.
succes -
27 Iul 2007, 16:22Hi! Nu te speria. La mine a fost mai rau-la 15ani aveam 1,58&63 d kg, dar acum, dupa 3 ani, am in jur d 45. La aceasta varsta, in general, fetele se ingrasa, k apoi sa slabeasca kiar foarte mult. Eu zic sa pui p locul intai sportul, apoi dieta. Nu mai consuma junk-food&bauturi acidulate(tot ceea c contine emulgatori). Painea e si ea suspecta, dar mancarea d la fast-food, snaksurile, chipsurile, fornetti&co, sunt si mai periculoase pt silueta. Vis-a-vis d sport- mai bine sa nu incepi cu o ora intreaga d sala sau aerobic, mai ales dc nu tocmai faci sport zilnic. Eu am inceput cu 15 min p zi, 7 zile p sapt, exercitii usoare. Dupa o luna-doua, am introdus noi exercitii si am ajuns la 30 min p zi, 6-7 zile p sapt, dupa inca vreo 2-3 luni, am ajuns la 50-60 min p zi, 5 zile p sapt&asa am tinut-o mult timp. Totul tzine d vointa si d perseverenta(de-asta zic sa nu incepi cu prea mult pt k exista riscul d a renunta). Poate aceasta metoda ia mai mult timp, dar rezultatele vor fi d durata (nu e important sa arati bine doar in adolescentza, cunosc o femeie d 56 d ani care are un corp superb, as vrea si eu sa arat asa la varsta ei). In plus, tu ai avantajul k esti mai inalta si o pers mai inalta pare mai slaba. Mai ceva, iti spun din proprie experienta k t simti mult mai bine daca arati super p la 17-18 ani&dupa, knd nu mai esti tocmai in crestere, decat sa fi aratat ok la 14,iar la varste mai mari, sa te ingrasi. Mai ceva-exercitiile le poti afla d la proful d sport din scoala sau iti poti face abonament la aerobic pt o sapt& sa selectezi niste exercitii mai usoare, asa, k pt inceput. Iti doresc multa bafta&sa iti stii aprecia toate calitatile! Daca mai vrei sa vb despre tema asta, iti voi rasp cu multa placere. Adresa mea e he_apsara@yahoo.com
-
30 Iul 2007, 13:18buna, eu cred ca totusi esti interesata sa dai jos ceva kg. dar sa nu le pui la loc!!!!!!!!!!atunci cu siguranta iti recomand un program de nutritie celulara destul de sigur si eficient(nu iti pierzi energia si dezintoxicarea este sigura!)poti sa-mi scrii pe adresa irina_matem@yahoo.com si mai vorbim
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness