dieta de ingrasat. :P

•  
    • 3297 mesaje
    18 Iul 2007, 11:36
    0 0
    sunt slaba, vreau sa ma ingras. mi-a zis o eva sa incerc suplimente nutritive, dar nu prea ma tenteaza, pentru ca am vazut efectele pe altii si nu mi-au placut...

stie cineva ceva?
  •  
    • 80 mesaje
    18 Iul 2007, 17:42
    0 0
    Din curiozitate..ce inaltime si cate kg ai?
  •  
    • 3297 mesaje
    19 Iul 2007, 17:27
    0 0
    am 1.70m si 52 kg. vrei si o poza?
  •  
    • 1 mesaje
    19 Iul 2007, 18:59
    0 0
    Cam ca tine stau si eu 1.70 si vreo 53 kg....si nu cred ca mai trebuie sa te ingrasi: aratam bine draga mea
    Cica dupa casatorie...se mai schimba treaba
  •  
    • 3297 mesaje
    19 Iul 2007, 21:12
    0 0
    atunci e bine, nu imi mai fac griji. dupa casatorie, normal ca se schimba treaba, ca mai devreme sau mai tarziu vine bebele si... facem ditamai burtica. iubi mi-a zis k o sa stea mereu cu botu' pe burtica mea cand o sa fiu insarcinata. moama, ce de vise avem...
  •  
    • 16 mesaje
    23 Iul 2007, 17:46
    0 0
    Blue_baby ziceai ceva de efectele pe care le-ai vazut la atii care au luat suplimente nutritive. Ai putea detalia te rog? Eu am inceput sa iau, dar nu de capul meu ci sfatuita si indrumata de antrenorul meu de fitness (care este si nutritionist) pt ca vreau sa ma ingras si eu vreo 3 - 5 kg! Dar e tare greu! Merci mult!
  •  
    • 3297 mesaje
    28 Iul 2007, 12:22
    0 0
    am vazut la fratele meu. a luat suplimente cam 2 ani, acum are 20 de ani. de aproape un an nu a mai luat. nu i-au fost prescrise de nimeni, a luat dupa capul lui. facea si sport(fitness, greutati, de toate). arata super bine!!! nu a mai luat suplimente si... tot ce mananca i se pune pe burta, a slabit in rest... oricum, daca ti le-a dat antrenorul de fitness, eu zic sa continuisa le iei, ca stie ala ce iti da.
  •  
    • 9835 mesaje
    28 Iul 2007, 14:48
    0 0
    1. o vizita la endorinolog, care sa excluda varianta unei hipertiroidii.
    2. somn suficient
    3. mese regulate, care sa includa in mod echilibrat toate alimentele care furnizeaza nutrienti vitali (vitamine, minerale, proteine, carbohidrati, glucide, lipide)
    4. evitarea, pe cat posibil, a situatiilor stresante si a temperaturilor extreme

acum, ca e vara, ar fi bine sa consumi multe fructe proaspete, zemoase, bine coapte, dulci, in special pepene rosu, piersici, struguri (fara coaja si seminte). mananca-le in afara meselor sau cu o ora inainte de mese. daca le mananci ca desert, organismul va fi nevoit sa faca eforturi pentru a digera - ceea ce inseamna un mare consum de energie.
  •  
    • 3297 mesaje
    28 Iul 2007, 15:39
    0 0
    donna, saru' mana.
  •  
    • 706 mesaje
    28 Iul 2007, 22:18
    0 0
    blue eu am 1,68 si 48 de kg
    in ultimele 2 luni am slabit si cred ca am 47 sau 46 kg, chiar si prietenul meu mi-a zis ca am slabit dar acuma cu caldura asta nu am pofta de mancare, iau vitamine, imi dau energie dar de mancat asa si asa!

eu cred ca la varsta ta e bine asa, nu ai de ce sa te ingrasi.
  •  
    • 28 mesaje
    29 Iul 2007, 22:36
    0 0
    eu am 24 ani acum si pana anul trecut aveam 1,70 si 45kg. aratam rau si am luat tot ce s-a putut sa ma ingras, inclusiv proteine, am bagat un bidon de 5kg de prafuri luate din italia de la o sala buna, mi-a zis tipul de acolo ca tr neaparat sa fac sport daca le iau ca ma ingras fff mult. am dat 100E degeaba, imi era doar somn de ele si ma umflam ca se faceau cu 500ml de lichid si se bea totul odata. in fine, am ajuns la 54 kg cu banalul PERITOL SIROP, pe care mi l-a recomandat medicul de familie pt pofta de mancare. costa 50.000 si se ia seara o ligurita, ca te ia somnul dupa o ora. te si odihnesti, ca eu nu puteam nici sa dorm inainte de 3 si aveam si ditai pofta de mancare
    acum e alegerea ta ce o sa mananci, sa pui frumos pe tine, nu sunculite
  •  
    • 28 mesaje
    29 Iul 2007, 22:39
    0 0
    a, si sa faci masaj scurt in fiecare seara cu o crema hidratanta, pt ca daca te ingrasi posibil sa apara vergeturi, eu am ramas cu ceva semne pana sa realizez, ca m-am ingrasat vara si nu prea ma dadeam cu crema din cauza caldurii si a tantarilor
  •  
    • 3297 mesaje
    29 Iul 2007, 23:39
    0 0
    anca... bag peritol in mine la greu, pt o alergie pe care o fac 11 luni pe an la mediul inconjurator...

multumesc tutror pt sfaturi!