sondaj

•  
    • 344 mesaje
    17 Iul 2007, 14:22
    0 0
    Sunt curioasa...dc vreti sa postati aici ce si cat faceti la sala...adica x minute pe bicicleta..etc...
    tocmai mi-am facut abonament si in afara de banda si bicicleta nu prea stiu ce si cat sa fac.
    merci
  •  
    • 156 mesaje
    17 Iul 2007, 15:19
    0 0
    Intrebare intrebatoare: sala nu are instructor care sa-ti zica ce sa faci?
    Acuma nu mai fac fitness, dar cand mergeam la sala imi zicea instructorul ce si cat sa fac...zicea la toata lumea in functie de ce vroia fiecare.
    So: pentru inceput: incalzire ca la scoala 5-10 minute...dupa faceam banda/bicicleta/bicicleta eliptica (cred ca asa se numea..o chestie mai ciudatica dar mai eficienta) cam 30 de minute...dupa exercitii pe grupe de muschi (adica nu tot corpul intr-o zi)...la final inca vreo 20 minute cardio...teoretic...practic preferam sa trag mai mult de fiare si sa o las mai moale cu partea de cardio...in total minim 90 de minute, maxim 2 ore.
  •  
    • 344 mesaje
    17 Iul 2007, 16:02
    0 0
    la sala la care ma duc eu sunt 2 instructori- cel de dimineata este un ingrozitor care mi-a reglat stepperul ca..ultimul nesimtit...si vb serios...iar cel de-al doilea..am intrebat de el si mi s-a zis ca doreste remuneratie pt orice sfat. scz dc deranjez cu intrebarea
  •  
    • 156 mesaje
    17 Iul 2007, 16:39
    0 0
    si nu poti schimba sala? apropo, la ce sala te duci? normal ti-l regleaza in functie de cat poti tu sa faci.
    trag concluzia ca am fost o fericita
  •  
    • 344 mesaje
    17 Iul 2007, 19:58
    0 0
    la o sala din crangasi...
    am uitat sa intreb...va duceti zilnic?
  •  
    • 156 mesaje
    18 Iul 2007, 08:41
    0 0
    Nu ... o zi da, o zi nu.