help me!!:((

•  
    • 4 mesaje
    13 Iul 2007, 23:37
    0 0
    mi-am cumparat de la plafar niste pastile pt slabit si mie frica sa le incerc; se numesc "concentrat de otet de mere" le-a mai incercat cineva? sa precizez k nu sunt foarte grasa am 61kg si 168cm,dar am burtica si vergeturi si celulita,nush dar dak slabesc prea mult sau si mai rau dak imi apar si mai multe vergeturi?? help me!!!!
  •  
    • 427 mesaje
    14 Iul 2007, 00:05
    0 0
    stai linistita ca nu cred ca datrita otetului de mre ai sa slabesti asa repede incat sa fie o problema . cred ca mai degraba e un supliment care actioneaza doar impreuna cu dieta.
    eu nu l-am incercat, am luat o data otet de mere natural dar mi-a fost cam rau de la el asa ca am renuntat.
    in privinta vergeturilor incearca sa iti mentii pielea cat mai hidratata in timpul curei de slabire si evita slabirile bruste si fara sport
    mult succes
  •  
    • 156 mesaje
    14 Iul 2007, 09:02
    0 0
    Sa-nteleg ca sportul nu este indicat cand ai vergeturi?! Este prima oara cand aud. Gugulina stai linistita ca nu o sa slabesti, in cel mai bun caz daca dai jos 1 kg. Oricum...succes!
  •  
    • 415 mesaje
    14 Iul 2007, 20:43
    0 0
    eva,
    mai sus Drama,vroia sa zica ,sa eviti sa slabesti brusc si nefacand( fara ) sport.
    normal ca sportul ajuta.
  •  
    • 427 mesaje
    17 Iul 2007, 09:32
    0 0
    asa este satena la asta ma refeream m-am exprimat eu gresit.
  •  
    • 3 mesaje
    30 Aug 2007, 11:39
    0 0
    de ce nu incerci sa tii o dieta si pe langa asta sa mergi si la un salon de intretinere corporala?
    pot sa-ti recomand unul foarte bun unde o sa te simti foarte bine si poate te ajuta sa scapi si de kilograme
  •  
    • 1562 mesaje
    30 Aug 2007, 21:42
    0 0
    de obicei, tot ce e de la plafar ...sau fara retata...nu are contraindicatii...dar nici nu da rez spectaculoase. ce zici tu...e bun, e antioxidant, ajuta in procesul de slabire...dar fara miscare si un regim cat de cat nu da nici un rezultat, te asigur.