Vacuum, electro, impachetari...

•  
    • 156 mesaje
    12 Iul 2007, 09:33
    1 1
    Sunt sigura ca multe dintre voi au incercat. Eu am inteles ca vacuum-ul este cel mai eficient in slabirea in cm. Care credeti ca este cea mai eficienta metoda? Vaa rog am nevoie de un sfat. Multumesc mult!
  •  
    • 1298 mesaje
    12 Iul 2007, 10:31
    0 0
    eu am fost la un salon unde se lauda cu un aparat cu vaccum f performant si cica slabesti la prima sedinta 900g si nu-stiu-cati cm, DAR sa nu mananci/bei nimic 1 ora inainte si una dupa sedinta. Plus ca o sedinta costa 1,5 mil. Nu m-am dus, ca nu imi permit.
  •  
    • 156 mesaje
    12 Iul 2007, 11:37
    0 0
    Eu stiam de vacuum ca ar costa 400-500 mii, nici eu nu mi-as permite la 1,5 mil sedinta. Probabil ca este un aparat mult mai performant...
  •  
    • 627 mesaje
    12 Iul 2007, 18:48
    0 0
    Ophelia ,si tu chiar ai crezut ,mama? Serios acum ? Dai 1.5 mil/sedinta ,faci 10 sedinte si slabesti 9 kg ? Chiar asa simplu este ?
    Atentie mare la promisiuni ,stiu ce vorbesc ,crede-ma!
  •  
    • 1 mesaje
    12 Iul 2007, 18:54
    0 1
    salut , eu sunt mamabra de numai 5 minute . Vreau sa spun ca de luni ma duc la un centru unde fac electrostimulare , vacuum si impachetari la rece pentru ca am probleme cu circulatia periferica . Sper sa se vada ceva la sfarsit ;va dau de stire fetelor .
  •  
    • 1298 mesaje
    13 Iul 2007, 08:51
    0 0
    alys, nu "mama", mi-au spus ca la prima sedinta se slabeste atat, apoi la urmatoarele din ce in ce mai putin. De fapt cred ca forteaza eliminarea lichidului din organism, de-asta nu ai voie sa bei nimic 2 ore.

Am vazut odata intr-o emisiune a Mihaelei Radulescu, cand era inca grasa, o tipa care prezenta un aparat "miraculos" si zicea ceva de 2-3 cm pierduti la fiecare sedinta. Mihaela a zis ca nu crede, dar se va duce la salonul asteia sa verifice. Ei, dupa o saptamana era vizibila scaderea in cm a Mihaelei - evident fara sa spuna ea ce-a facut. Apoi, de la o emisiune la alta Mihaela slabea vazand cu ochii. Stiu ca a tinut si dieta, dar sunt sigura ca a facut si ceva sedinte "ajutatoare".
  •  
    • 110 mesaje
    13 Iul 2007, 12:27
    0 1
    Este o aberatie. Logic...cum sa scapi de 900 gr intr-o sedinta? este imposibil. pe unde elimini cele 900 gr in cateva minute??vacuumul nu face altceva decat sa sfarame nodulii celulitici...nu poate scoate grasimea prin piele...Asa ceva nu am mai auzit
  •  
    • 627 mesaje
    13 Iul 2007, 12:48
    3 1
    Ophelia, nu ma intelege gresit ,nu vreau sa starnesc polemici ,dar stiu ce vorbesc ,mor pe cei de la unele saloane care promit imposibilul ,crede-ma detin un salon de remodelare......

Cat despre Raduleasca ,sa fim seriosi ...ceea ce a facut ea sa slabeasca intr-un timp atat de scurt si sa aiba o musculatura atat de perfecta ....este cu totul altceva ,nu putea numai prin vaccum sau electro ,aici este vorba despre BISTURIU ,NUTRISTINIST ,ETC!
  •  
    • 4411 mesaje
    13 Iul 2007, 12:48
    0 0
    Eu sacrific 1,5 mil si m-as duce la o sedinta sa ne lamurim Unde este salonul?

Alys,Raduleasca a slabit cam intr-un an.Mi se pare rezonabil in conditiile in care a facut sport toata viata.O fi facut si altele dar la bisturiu nu cred ca a ajuns.Intotdeauna a fost "lucrata" bine.
  •  
    • 31 mesaje
    13 Iul 2007, 14:05
    0 0
    Buna,

Eu fac si vacuum si electro asa ca, din experienta personala pot sa va spun ca:
    1. Nu slabesti! dar se aranjeaza parca mult mai bine 'carnea" pe tine. Pe cantar nu se vede ca am slabit in schimb am incaput intr-o pereche de blugi cu 1 nr mai mic
    2. Celulita este atenuata de la vaccum, intr-adevar.
    3. Dieta este esentiala in timpul tratamentului - altfel, rezultatele sunt 0!!

Incercati electrostimulare dar cu electrozi de gel - e mult mai usor de suportat, pe mine aparatele clasice ma faceau sa mor de durere.
    Mai am vreo 8 sedinte din 12 dar incep sa se vada rezultate...si sa stiti ca eu sunt o persoana sceptica dar am zis s-o incerc si pe asta.

Succes!
  •  
    • 156 mesaje
    13 Iul 2007, 17:11
    1 0
    Buna fetelor! Am inceput cu vacuumul, am facut 2 sedinte si pielea are un aspect mai frumos, dar inca nu vad niciun rezultat in sensul ca mi s-au subtiat vreun pic picioarele, este prea devreme oricum.
    Dar totusi nimeni nu stie sau a auzit care metoda e mai buna de slabit? impachetarile, electro sau vacuum..?
  •  
    • 4411 mesaje
    13 Iul 2007, 18:55
    1 1
    haylin la ce salon mergi?Eu am avut 2 abonamente combinate-electro,masaj si parargil si as vrea sa incerc ceva diferit..vacuum si poate si altceva,ce-o mai fi

Cunoasteti un salon de intretinere bun in sectorul 2?
  •  
    • 156 mesaje
    14 Iul 2007, 09:22
    0 0
    Unde in sect 2 mai exact?
  •  
    • 4411 mesaje
    14 Iul 2007, 10:02
    0 0
    Nu departe de Obor daca s-ar putea..sa merg pe jos
  •  
    • 2487 mesaje
    17 Iul 2007, 17:31
    0 0
    Salut,eva ca sa dea rezultate vacuumul trebuie facut macar 10 sedinte combinate cu o termosauna,la alegere anticelulitic sau fango,este cel mai bun de pe piata momentan,eu am reusit sa reduc o celulita de la inceput de 4 spre 2 in doar doua programe,e la fel de important ca pe durata programului sa bei apa cel putin 2l pe zi si sa ti o dieta usoara,deci succes.Sa nu te speri daca apar vinatai ,ele sunt de suprafata si trec in max 3-4 zile,dar nici sa nu mai faci nici o sedinta pina nu trec.
  •  
    • 156 mesaje
    17 Iul 2007, 17:42
    1 0
    Bim73 multumesc mult pt. raspuns. Ideea care e..eu vreau mai mult sa slabesc in cm, ca am f.putina celulita, dar fetele de la salon asa m-au sfatuit..si tare mi-e ca nu este o alegere prea buna.
    Si pt Andreea, in legatura cu salonul din sect 2..am auzit de bodyland, mai multe nu stiu. Pa-pa!
  •  
    • 1 mesaje
    17 Iul 2007, 19:02
    0 0
    Buna fetelor.
    Sunt membra noua si m-am logat special ca sa va spun ca si eu fac vaccum.Prima data am facut acum 3 ani,un pachet de 12 sedinte si am slabit(in cm),dupa sase sedinte,2 numere la blugi.De la 29 la 27,iar dupa tot pachetul ajunsesem la 26.Ce-i drept,efectul nu dureaza mai mult de 7-8 luni,dar va zic ca merita.Al 2-lea pachet l-am inceput dupa inca un an,dar ori efectul nu a mai fost acelasi,ori din cauza doamnei care mi-a facut vacum si care era noua,ori nu a mai raspuns organismul la fel de bine ca prima data.
    Al 3-lea pachet l-am facut in aceasta primavara si ,dupa 12 sed,am pierdut un nr la haine.Concluzia o trageti voi.
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Iul 2007, 23:43
    0 0
    Imi caut si eu un salon cu vacuum..suna foarte tentant
  •  
    • 156 mesaje
    18 Iul 2007, 12:16
    0 0
    Eu am facut 3 sedinte de vacuum si nu am niciun rezultat. Revin peste 3 sedinte si va spun daca am dat jos ceva din bulane
  •  
    • 309 mesaje
    19 Iul 2007, 09:29
    2 1
    Pentru slabire foarte bun este ceaiul verde la impachetari si gelul de cafea la masaj (le gasiti la Desiree - www.desiree.r. E dovedit ca atat ceaiul verde cat si cafeaua si guarana ard grasimile. Impotriva celulitei sunt recomandate impachetarile cu alge marine.