Vacuum, electro, impachetari...
-
1 1Sunt sigura ca multe dintre voi au incercat. Eu am inteles ca vacuum-ul este cel mai eficient in slabirea in cm. Care credeti ca este cea mai eficienta metoda? Vaa rog am nevoie de un sfat. Multumesc mult!
-
alys, nu "mama", mi-au spus ca la prima sedinta se slabeste atat, apoi la urmatoarele din ce in ce mai putin. De fapt cred ca forteaza eliminarea lichidului din organism, de-asta nu ai voie sa bei nimic 2 ore.
Am vazut odata intr-o emisiune a Mihaelei Radulescu, cand era inca grasa, o tipa care prezenta un aparat "miraculos" si zicea ceva de 2-3 cm pierduti la fiecare sedinta. Mihaela a zis ca nu crede, dar se va duce la salonul asteia sa verifice. Ei, dupa o saptamana era vizibila scaderea in cm a Mihaelei - evident fara sa spuna ea ce-a facut. Apoi, de la o emisiune la alta Mihaela slabea vazand cu ochii. Stiu ca a tinut si dieta, dar sunt sigura ca a facut si ceva sedinte "ajutatoare". -
Ophelia, nu ma intelege gresit ,nu vreau sa starnesc polemici ,dar stiu ce vorbesc ,mor pe cei de la unele saloane care promit imposibilul ,crede-ma detin un salon de remodelare......
Cat despre Raduleasca ,sa fim seriosi ...ceea ce a facut ea sa slabeasca intr-un timp atat de scurt si sa aiba o musculatura atat de perfecta ....este cu totul altceva ,nu putea numai prin vaccum sau electro ,aici este vorba despre BISTURIU ,NUTRISTINIST ,ETC! -
Buna,
Eu fac si vacuum si electro asa ca, din experienta personala pot sa va spun ca:
1. Nu slabesti! dar se aranjeaza parca mult mai bine 'carnea" pe tine. Pe cantar nu se vede ca am slabit in schimb am incaput intr-o pereche de blugi cu 1 nr mai mic
2. Celulita este atenuata de la vaccum, intr-adevar.
3. Dieta este esentiala in timpul tratamentului - altfel, rezultatele sunt 0!!
Incercati electrostimulare dar cu electrozi de gel - e mult mai usor de suportat, pe mine aparatele clasice ma faceau sa mor de durere.
Mai am vreo 8 sedinte din 12 dar incep sa se vada rezultate...si sa stiti ca eu sunt o persoana sceptica dar am zis s-o incerc si pe asta.
Succes! -
Buna fetelor! Am inceput cu vacuumul, am facut 2 sedinte si pielea are un aspect mai frumos, dar inca nu vad niciun rezultat in sensul ca mi s-au subtiat vreun pic picioarele, este prea devreme oricum.
Dar totusi nimeni nu stie sau a auzit care metoda e mai buna de slabit? impachetarile, electro sau vacuum..? -
Salut,eva ca sa dea rezultate vacuumul trebuie facut macar 10 sedinte combinate cu o termosauna,la alegere anticelulitic sau fango,este cel mai bun de pe piata momentan,eu am reusit sa reduc o celulita de la inceput de 4 spre 2 in doar doua programe,e la fel de important ca pe durata programului sa bei apa cel putin 2l pe zi si sa ti o dieta usoara,deci succes.Sa nu te speri daca apar vinatai ,ele sunt de suprafata si trec in max 3-4 zile,dar nici sa nu mai faci nici o sedinta pina nu trec.
-
Buna fetelor.
Sunt membra noua si m-am logat special ca sa va spun ca si eu fac vaccum.Prima data am facut acum 3 ani,un pachet de 12 sedinte si am slabit(in cm),dupa sase sedinte,2 numere la blugi.De la 29 la 27,iar dupa tot pachetul ajunsesem la 26.Ce-i drept,efectul nu dureaza mai mult de 7-8 luni,dar va zic ca merita.Al 2-lea pachet l-am inceput dupa inca un an,dar ori efectul nu a mai fost acelasi,ori din cauza doamnei care mi-a facut vacum si care era noua,ori nu a mai raspuns organismul la fel de bine ca prima data.
Al 3-lea pachet l-am facut in aceasta primavara si ,dupa 12 sed,am pierdut un nr la haine.Concluzia o trageti voi.