vrei 1000-2000 de euro pe luna?

•  
    • 28 mesaje
    11 Iul 2007, 09:36
    0 0
    Este vorba despre forever living products, produse pe baza de aloe, nu trebuie sa va duceti din poarta in poarta ci decat sa le ziceti catorva prieteni de-ai vostri, intr-un an puteti sa castigati pe luna 1000-2000de euro sau chiar mai mult.firma o sa va plateasca leasing-ul la o masina timp de 36 de luni in val de 400-800 de euro/luna+primim viza pt america pt 10 ani.Aceste produse sunt f. bune, au ajutat f multi oameni.Daca va intereseaza va las adresa de e-mail: foreverproducts2007@yahoo.com
  •  
    • 134 mesaje
    11 Iul 2007, 11:31
    0 0
    alina , probabil ca atata castigi , dar este foarte greu sa vinzi produsele , pentru ca au preturi foarte mari , desi , recunosc , sunt foarte bune.
    eu le-am folosit aproape pe toate , si intr-adevar pot sa spun ca sunt mai mult decat multumita , insa produsele lor nu le poti vinde atat de usor , lumea e sceptica si nu crede cat bine iti poate face o cura de aloe vera gel sau ca intr-adevar slabesti 9 kg in 9 zile cu pachetul clean 9 (lucru pe care eu l-am facut)
  •  
    • 202 mesaje
    11 Iul 2007, 18:33
    0 0
    Ca sa slabesti 9 kg in 9 zile... Chiar nu trebuie sa ai studii de specialitate ca sa iti dai sema ca apelarea la o asemenea metoda e lipsa de responsabilitate, ca sa nu spun ca iti pui prosteste prosteste sanatatea in pericol. Clean 9 ... mai feteleor, voi va ganditi ca e vorba de deshidratare si nu de eliminarea grasimilor? iti face varza rinichii si sistemul digestiv!
  •  
    • 131 mesaje
    11 Iul 2007, 23:14
    0 0
    daca faci 2000E/luna de ce stai si pierzi timpul pe forumuri? ia-le si vinde-le tu pe toate, sa ne scrii din Bahamas !!
    Scuze, dar deja e enervant genul asta de publicitate pe forum ! Bannerele si astea le inteleg, platesc pentru hosting samd..dar deja...