Vibra tone - o metoda de slabit

•  
    • 156 mesaje
    7 Iul 2007, 08:42
    0 0
    Buna fetelor! Este eficienta aceasta centura? am vazut reclama la televizor si mi se pare tare tentanta. voi ce credeti?
  •  
    • 375 mesaje
    8 Iul 2007, 14:12
    0 0
    mi-a spus cineva sa nu ma gandesc la centuri de vibro-masaj ... se pare ca daca folosesti prea mult timp, muschii incep sa se contracte involuntar ... ceea ce poate duce la alte probleme ...
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iul 2007, 16:11
    1 0
    eu cred ca e ok
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iul 2007, 16:14
    1 1
    nu stiu ce sa mai fac sa slabesc,m-am saturat,mai spuneti-mi si mie cate ceva.am 1.60 55kg
  •  
    • 49 mesaje
    9 Iul 2007, 14:34
    0 0
    Pai .. ai 2 solutii :
    1. te pui pe alergat/aerobic si uiti sa mai maninci dulciuri/fainoase/grasimi in cantitati industriale. Incearca sa maninci iaurturi, fructe si legume.
    2. Incerci sa te placi asa cum esti, sa ai incredere in tine si sa lucrezi la carisma. Cineva spunea ca "frumusetea e trecatoare dar caracterul nu" sau ca "frumusetea trece dar prostia nu" .. si tare multa dreptate mai avea..
    Ideal ar fi sa le combini 1 cu 2 si sa nu pui mare accent pe 1. 55Kg la 1.60 nu e cel mai rau lucru care ti s-a intimplat in viata si faptul ca nu ai 45 kg incit sa te sufle vintul nu e cel mai important. Ma crezi sau nu.. barbatii nu prea pun mult accent pe cite kg ai sau cit de blonda esti (exceptie anumite specii care nu vor prietene pentru placerea de a fi impreuna cu cineva ci pentru ca se asorteaza cu ultima masina cumparata sau cu lantul numarul 5 care atirna pe pieptul paros ce se vede prin nasturii descheiati de la camasa Versace). Daca stii sa faci oamenii sa se simta bine in preajma ta poti sa fii si cit o balena (ceea ce nu recomand din cauza problemelor de sanatate), fii sigura ca vei fi preferata in defavoarea unei femei care are 60-90-60 dar care nu stie decit ca e ora 12 trebuie sa imi maninc cele 50 de grame de brinza cu 50 grame de rosii.. si vai draga ce tragedie .. cintarul a aratat dimineata cu 100g mai mult ca ieri .. si aproape nu am mincat nimic ..
    Disclaimer: Tot ce scrie mai sus e parerea mea pur personala. Nu tine loc de sfatul medicului sau de adevar general valabil. Daca vrei sa accepti sfaturile .. probabil ca o sa obtii ce vrei cu adevarat(nu ma refer numai la kg slabite). Daca nu .. probabil o sa fie alte cititaore care sa iti ofere destul de multe diete care sa te ajute sa obtii greutatea dorita.
  •  
    • 18 mesaje
    10 Iul 2007, 18:23
    0 0
    Subscriu!
    Bine zis Fetele accesoriu se potrivesc bine cu tiganii burtosi si parosi. Exemplu, Miss Playboy Andreea Spataru si Ion Boschet , si cand ma gandesc ca ea mi-a fost colega la un curs la MTV, si cand a vazut ca acolo nu o primesc, s-a orientat
    http://www.cancan.ro/2007-06-20/Andreea
    -curtata-din-nou-de-Boschet.html

Desi, am inteles acum ca ar prezenta ceva pe la National TV De, dupa ce te dezbraci ti se ofera ceva, nu?

Sunt rea, dar m-am saturat sa citesc despre astfel de Cancan-uri, fetele astea nu se gandesc ca dupa ce le trece frumusetea, in curand dupa viata pe care o duc, nu le mai ramane decat caracterul, si atunci nici barbatii aia nu o sa mai stea cu ele

Dar, sa revenim la oile noastre,despre slabit, eu as vrea sa dau vreo 7 kg jos, si am inceput de luni dieta South Beach + sport.

O zi buna tuturor!
  •  
    • 7 mesaje
    22 Mar 2013, 22:32
    0 0

Produse teleshopping cu 50% reducere: kosmodisk, Relax and Tone, paint zoom, centura slabit. Livrare gratuita in 24 de ore oriunde in tara. Avem produse de calitate ce vor imbunatati viata dvs. http://www.reduceri50.ro/ Tel. 0736 041 641