Cura -Monica Anghel
-
0 0Eu am tinut cura ei de slabire si am slabit aproape 20 de kg!o luna si ceva am facut pauza timp in care am avut grija in continuare la ce am mancat si nu m-am mai ingrasat dar mai vreau sa slabesc!de 6 zile il tin iar.inca nu m-am cantarit dar sper sa mai slabesc!
-
Monica Anghel s-a ingrasat la loc, dieta nu tine neaparat de ce consumati ci de vointa voastra. De exemplu pe mine dieta asta ma da peste cap, cum sa mananc doar lactate intr-o zi sau fructe in alta, ma ia cu ameteli. Mai bine manancam cate putin din toate. Micul dejun se zice ca ar fi cea mai importanta masa din zi insa nu toate avem timp sa luam micul dejun acasa, linistite, cum ne-am dori. Pentru mine cea mai importanta masa din zi este pranzul, unde incerc sa mananc mai de toate, lactate, gratar de pui in special si salate. Dc am pofta de ceva dulce, mananc si o bucata de ciocolata sau o bomboana. Seara, peste la gratar, pui la gratar sau fructe cand nu mi-e f foame(piersici, mere, nectarine, kiwi). Cel mai important lucru este sa incercati sa nu mancati dupa ora 18, max. 19 si dc mai merge si cate 1h,2h de sport pe saptamana e si mai bine.
Si altceva, masaj dupa dus,macar 5-1o minute, e foarte eficient, imbunatateste aspectul pielii. La dus, puteti incerca si zatul de cafea, lasa o piele fina si frumoasa. Cam atata fac eu pentru mine, cand am chef
Succes la slabit ! -
adelina, am incercat si eu o "varianta" pt a putea posti miercurea si vinerea, respectiv luni si marti lactate, miercuri, joi, vineri vegetale (fara cartofi, struguri, banane), sambata si duminica produse din carne. Insa n-a avut efectul dorit. Ideea e ca organismul sa se "plictiseasca" 3 zile de acelasi aliment si sa nu mai asimileze.
Daca vrea zi-cu-zi, prietena ta sa tzina o disociata clasica (este pe net). O cunostinta a mea, impreuna cu sotul ei au slabit vreo 13-15 kg in vreo 2 luni. Acum arata super amandoi.