sala vs. electrostimulare+vacuum

•  
    • 627 mesaje
    1 Iul 2007, 09:53
    0 0
    buna, fetelor! voi ce parere aveti?

o prietena de-a mea si-a facut abonament pt electrostimulare. vacuum, masaj si ce se mai face... nu mai stiu acum, dupa 3 luni, care sunt rezultatele, dar stiu ca dupa prima luna pierduse deja 6 cm in talie ( restul nu mai conteaza oricum talia e problema ).

intrebarea mea este... merita un abonament complet la electro banii? la mine, in "provincie", un abonament pt o luna e aproape 4 milioane comparativ cu un abonament la sala, care e in medie 500 de mii...

ce se intampla dupa ce renunti?
    nu este in nici un fel daunatoare organismului stimularea artificiala a muschilor?
    pt clasicul colacel de pe burta da randament doar electrostimularea, fara vacuum sau altceva?
  •  
    • 2487 mesaje
    2 Iul 2007, 18:22
    0 0
    Salut,nu stiu de unde esti tu,dar la Bucuresti un abonament la electro 12 sedinte este 250 ron,de efecte secundare nu am auzit,decit o scadere a tonusului muscular ca si la sport dealtfel,dar sfatul meu,lasa electro pt cele ce nu au timp si mergi la sala,acum cit mai poti.Si la intrebarea cu colacelul,NU mare de tot.
  •  
    • 508 mesaje
    3 Iul 2007, 10:07
    0 0
    eu am facut electro.
    am platit pe 10 sedinte electro+patura , 10 sedinte impachetari la patura si 5 sedinte de presopunctura 450 lei. aceste sedinte se intind pe aproape 2 luni. inca mai am din ele, ptr ca sunt anumite zile cand nu poti merge.

ce efect au?
    pai transpiri destul de mult. eu am tinut si o dieta cu care am dat jos destul de multe kg si pentru ca nu am timp am optat pentru aceasta varianta pentru a nu atarna "pielea" pe mine. se simte ca lucreaza la electro, acum depinde de tonusul tau, pentru ca sunt mai multe grade de intensitate.
    am inceput pachetul ptr ca acasa nici nu am rabdare si nici nu am timp, asa ca macar la salonul asta sa ma cremuiesc si eu. eu m-am conturat frumos, dar am slabit in mare parte de la dieta. am avut grija sa alternez la inceput sedintele, apoi am facut cateva sedinte consecutive de electro, acum termin cu impachetari. nu stiu exact cati cm sunt dati jos, inca nu m-am masurat, dar am dat 10 kg si nu atarna carnea pe mine. eu fac electro de la sani in jos.
    acum ma pregatesc de sala. sper sa ma tin si acolo macar cateva luni ca sa modele frumos corpul.

sper ca ti-am fost de folos.

daca ai timp insa, iti recomand cu caldura sedintele de aerobic unde se lucreaza toti muschii in mod natural si in functie de rezistenta ta. la electro nu prea iti dai seama cand sari calul.