A luat cineva tratament homeopat?
-
0 0am fost de curand la doctor homeopat si mi a dat o groaza de pastile pentru reglarea metabolismului.
-
Am luat si a fost ok. Ideea este sa nu tii un regim strict care sa-ti dea senzatia de frustrare. Trebuie tinut un regim in concordanta cu stilul de viata al fiecaruia. Un "regim" care sa fie de fapt un nou stil de viata. Dupa orice regim strict care terorizeaza corpul dupa te ingrasi la loc. Orice nutritionist o sa-ti spuna ca este ok sa slabesti cel mult 1 kg/saptamana...sa lasi corpul si creierul sa se obisnuiasca cu noua greutate/imagine.
-
Nu te supara ca o tin pe a mea...dar dieta pe care a tinut-o ea s-ar putea sa nu ti se potriveasca tie, mai ales ca zici ca ai o dereglare hormonala. Mai bine vorbesti cu un medic/nutritionist. Si homeopatul iti poate da un regim personalizat. Este mai bine sa slabesti mai incet si armonios decat sa fii cuprinsa de mirajul celor 10 kg in jumatate de luna. Cu diete minune iti poti deregla metabolismul si mai si.
-
Un sfat , lasa slabitul la 1-2kg pe luna daca nu vrei sa faci o gramada de tratamente destul de costisitoare dupa dieta numai pt fermitate si vergeturi,am destule cliente la salon care au tonusul pielii varza dupa diete necontrolate,sa nu zic ca vergeturile nu mai trec.Iar ca tratament homeopat eu fac cura cu argila cam o data pe an si prefer tinctura de propolis si siropul de patlagina la raceli,pe mine ma ajuta mai mult decit medicamentele de sinteza.