sa slabim!!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
28 Iun 2007, 20:140 0Vreau sa slabesc foarte repede(aprox 2 luni)cat mai mult posibil.Dati-mi o reteta care sa functioneze k lumea si care sa imi poata permite sa lucrez(m-am angajat k si curier la un ziar si o zi p sapt nu pot sta jos sa mananc decat seara...k atunci ajung acasa).Pls help!!!
-
30 Iul 2007, 13:25buna ,daca inca mai vrei sa slabesti repede si fara riscul de a te ingrasa scrie-mi pe adresa : irina_matem@yahoo.com
-
31 Iul 2007, 21:15Hi! Nu inteleg un aspect- de ce toate fetele vor sa slabeasca foarte repede? Exista marele risc de a pune inapoi kilogramele date jos si atunci, multe acuza faptul ca de'a dreptul nu se poate slabi! Trebuie sa se inteleaga un aspect- lucrurile durabile&de calitate cer efort sustinut, rabdare si perseverenta. Eu zic sa incepi cu putin sport zilnic, sa lasi deoparte tot ceea c are eticheta "junk-food" la fel ca si cola&co, sa mananci cat mai multe mancaruri de genul: nimic prajit, totul fiert (cartofi, carne cu sos de rosii facut in casa), iaurt, lapte, paine graham si integrala, mamaliga, orez, cascaval, cas nesarat&rosii, parizer si bineinteles, fructe&legume. Daca vrei ceva dulce si in afara fructelor, poti manca o felie de paine integrala cu unt si gem de casa (asta din cand in cand, la inceput). Deasemenea, fa'ti cat mai multe sucuri naturale, bea ceaiuri (nu de slabit k doar numele e de ele), ice-tea, eventual, nectar(din cand in cand). Mai ceva- nu te lasa dusa in eroare de reclamele la creme anticelulitice, ci apuca'te de sport, nu incerca tot felul de pastile pt slabit pt ca, daca tu nu iti impui si nu ai vointa de a slabi, toate astea nu te vor ajuta cu nimic(o spun din proprie experienta). Pentru obiectii sau alte amanunte, adresa mea e he_apsara@yahoo.com. Multa bafta, ambitie si o vointa de fier! Sa auzim de bine!
-
13 Aug 2007, 03:01...ca sa te motiveze, uite cum poti pierde 17 kg, povestioara cu poze (inainte/dupa)... http://www.len.ro/mind/work/deconstructive-diet/view
heapsara stie ce spune..
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness