la sala de fitness...

•  
    • 9367 mesaje
    20 Iun 2007, 11:32
    0 0
    am fost ieri la fitness, prima oara dupa o perioada luuuunga de pauza. am ramas stupefiata de persoanele gasite acolo.

ma gandeam ca voi fi singura "balena" printre silfide musculoase si "arnolzi" si mai musculosi, dar... lasand la o parte cateva persoane, majoritatea de sex masculin, restul erau in stadii diverse de supraponderabilitate.
    era inclusiv un barbat care, categoric, avea peste 60 de ani. dupa burtica si gafaieli nu cred ca venea de multa vreme la sala...
    era si o doamna de, zic eu, peste 50, nici ea nu foarte slaba. ambii lucrau constiincios.

deci exista, la orice varsta, vointa de a arata bine, de a-tzi forma un tonus de invidiat... sau pur si simplu de a slabi.
    toata lauda si admiratzia pentru vointza lor!
  •  
    • 1620 mesaje
    22 Iun 2007, 07:57
    0 0
    Carmensylva... vaz ca nici dracu nu sicrie la fitness
    Iaca iti raspund eu
    Fac sala de vreo 6 luni, si sincer simt ca trebuie sa schimb ceva ca ma simt cam plictisita. Sunt in stadiul in care am tonifiat muschii dar am si scos la vedere suncile care inainte s-ar fi aranjat discret pe sub haine. Acum, daca am ales drumul asta... am rabdare si merg mai departe caci capat nu are. Vreau sa zic ca o sa fac sport cate zilishoare oi avea.
    Ce te rog eu pe tine, Carmensylva, si pe voi, fetelor, este sa-mi vindeti niste ponturi pentru momentele de luat campii. AStea in care pare ca te-ai cam saturat. Cum va remotivati?
  •  
    • 9367 mesaje
    22 Iun 2007, 17:02
    0 0
    scufitzo, io inca nu am ajuns la faza aia.
    momentan am doar 2 sedintze la activ

am mai facut sala canda, dar pe urma, burtica, bebe, alaptat, timp liber ioc...
    pe vremea aia imi placea, parca mult mai mult ca acum.
    dar pe atunci mergeam cu o amica si o tzineam tot intr-un ras si-o gluma. nici nu simtzeam cum trecea sedintza...
    acu' merg singura, dar sper sa ma imprietenesc pe acolo cu careva sa am cu cine schimba o vorba...
    altceva nu-mi vine in minte momentan.
    dar motivata trebuie sa fii de cum vrei sa aratzi.
    a, si nu ajunge sala, asta tonifiaza mushchii dar trebuie si aerobic pt. elasticitate si ca sa se 'aseze" totul prumos si armonios.
    te pup.
  •  
    • 4411 mesaje
    22 Iun 2007, 20:53
    0 0
    Zi-mi si mie unde mergi pt ca eu chiar caut o sala de genul asta. Nu arat rau insa gandindu-ma la tipele misto de acolo nu indraznesc sa merg..
  •  
    • 1620 mesaje
    23 Iun 2007, 15:44
    0 0
    Da, Carmen, la aerobic ma gandeam si eu.
    Andreea, daca e pe asa... la sala unde merg eu nu-ti recomand.. ca vin niste piese pe-acolo...mama-mama!
  •  
    • 9367 mesaje
    25 Iun 2007, 15:10
    0 0
    andreea, merg la o sala de cartier. undeva pe colentina. simpla si fara pretentii, dar cu o varietate destul de mare de aparate. cam inghesuite ce-i drept...

au si aerobic dar inca nu mi-am facut abonament acolo... ca tzin eu minte ca partea asta era cea mai grea
    asa ca o iau cu incetishorul...
    mai fac pe acasa cate ceva, pt. mobilitate in special. inca nu ma simt pregatita sa rezist o ora la aerobic...
  •  
    • 1552 mesaje
    25 Iun 2007, 19:40
    0 0
    unde e sala in colentina?cum se numeste?cat costa abonamentul?
  •  
    • 9367 mesaje
    26 Iun 2007, 15:51
    0 0
    pe colentina. vis-a-vis de kaufland.
    deasupra "sereno-cafe".
    2 sedintze/sapt =45 ron, aerobica nu mai stiu cat e, cam tot pe acolo...