Metabol
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
19 Iun 2007, 19:380 0Stiti cumva daca Metabolul are efecte reale pentru slabit?a folosit cineva?
-
20 Iun 2007, 18:04daaa, si eu vreau sa stiu; pare ceva sanatos si logic, faza cu iodul natural
-
23 Iun 2007, 13:26nu am folosit pana acum,dar chiar as dori sa incerc.Am prietene care au folosit Metabolul si sunt foarte multumite.Acum,nu stiu sigur daca chiar merge,dar nu strica sa experimentez.
-
24 Iun 2007, 13:53eu am acum iau metabol, dar numai cam de 2 saptamani, nu stiu cat e de bun am slabit cam 2 kg, oricum trebuie sa bei f multa apa si sa reduci dulciurile si sa nu mananci dupa ora 6,
asa ca poate mai bine faci asta fara sa mai dai banii pe el, farmacista mi a recomandat ca cel putin 3 luni trebuie sa il iau am sa va zic daca am slabit de la el mai incolo
-
31 Iul 2007, 11:10Buna!
Am inceput si eu sa iau Metabol de ieri; pana acum nimic deosebit, nici o senzatie aiurea.
Prietena fratelui meu ia deja de aproape 3 luni si a slabit 13 kg (de la 83 la 70) fara sa tina si dieta, ci facand multe plimbari in pas rapid.
Eu sper ca macar 5 kg sa dau jos.
Am sa va tin la curent cu evolutia. -
9 Aug 2007, 07:09angel_2007,petitebranche, cum mai merge cu metabolul?
am citit multe lucruri bune despre el si cred ca o sa ma apuc si eu, chiar daca e destul de scumpisor.
la voi au inceput sa se vada efectele? -
9 Aug 2007, 14:27evelor,chiar nu-si mai arunca nici una un ochi pe forum sa vada si strigatul meu?
vreau sa-mi cumpar metabol,dar as vrea macar sa-mi dati si mie o speranta sau sa-mi spuneti sa nu dau banii degeaba pe el
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness